Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megpróbálta kinyitni a repülő ajtaját egy marokkói származású férfi a Párizs-Marrákes járaton

Békési Marcell

2019.10.18. 19:30

Friss levegőre vágyhatott.

Egy marokkói származású francia férfi megpróbálta kinyitni a levegőben egy repülőgép vészkijáratát a Transavia Párizs-Marrákes járatán péntek reggel. A holland fapados társaság repülőgépe 6:45-kor szállt fel Párizsból, de nem sokkal később az eset miatt meg kellett szakítaniuk az útjukat, és visszatérni a párizsi Orly repülőtérre.

Egy, a repülőgépen tartózkodó utas írta le az esetet a Business Insidernek, melyet később a légitársaság is megerősített:

Nagyjából 15 perccel azután, hogy felszálltunk, hirtelen erős kiabálásokat hallottam magam mögül. Négy sorral mögöttem néhány ember próbált meg lenyugtatni és lefogni egy embert, aki a vészkijáratot akarta kinyitni. Mindenki sikoltozott a repülőn […]. A légiutaskísérőknek végül sikerült lefogni és megbilincselni az illetőt.

A Transavia szóvivője elmondta, hogy az esély arra, hogy a levegőben egy ilyen vészkijáratot kinyissanak, rettentően csekély, hiszen a kinti és benti nyomáskülönbség akkora, hogy nincs ember, aki akár meg tudna mozdítani egy ilyen ajtót. Ennek ellenére minden ilyen esetben a legszigorúbb eljárást alkalmazzák.

Az utasokat egy későbbi járattal küldték végül Marokkóba. A férfi motivációit továbbra sem ismerni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére