Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint ezer migráns érkezett az olaszokhoz és a görögökhöz pár nap leforgása alatt

Forisek Ádám

2019.11.27. 16:48

Görögországba mindössze 24 óra leforgása alatt 700 migráns érkezett.

Az olasz hatóságok több migránstaxizó hajót is engedtek kikötni vasárnap és hétfőn, a Soros György zsoldjából dolgozó SOS Mediterranée például vasárnap 215 bevándorlót taxizott Messina kikötőjébe Líbia partjaitól – írja az olasz sajtó. Egy nappal később a bevándorláspárti baloldali kormány két további álcivil szervezet hajójának engedélyezte a kikötést.

Giuseppe Conte kormányfő örömmel fogadta, hogy az Olaszországba érkező migránsokat Franciaország és Németország is befogadja. Noha az Olaszországba érkező bevándorlók száma látványosan megugrott azóta, hogy a baloldali kormány kvázi teljesen eltörölte Matteo Salvini korábbi bevándorlásellenes intézkedéseit, a helyzet még így is enyhének mondható a görögországi viszonyokhoz képest.

A hétvége alatt az Égei-szigetek környékén 643 migráns ért partot, a görög parti őrség pedig további 60 főt mentett ki. Így ekkor összesen 703 bevándorló érkezett Görögországba, a múlt hét végén pedig 1350-en értek partot. A migráció által leginkább sújtott szigetek továbbra is Leszbosz és Számosz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére