Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzeti konzultáció: a gyilkosok feltételes szabadságra bocsátásáról is dönthetünk

888.hu

2020.02.21. 12:20

A nemzeti konzultáció harmadik kérdéskörét is közzétette a Fidesz pénteken a Facebook-oldalán: az emberek arról is elmondhatják a véleményüket, szerintük szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a videóban közölte, vannak olyanok, akik szerint a válasz erre igen, sőt egyes aktivistacsoportok a lehető legrövidebb büntetés mellett érvelnek.

A képviselő felidézte azt a győri esetet, amikor tízéves fiának és tizenhárom éves nevelt lányának életét oltotta ki egy férfi, aki a bíróság döntése értelmében hamarabb szabadulhatott börtönbüntetéséből.

Az eset megrázó, de sajnos nem egyedi

– fogalmazott Nacsa Lőrinc, hozzátéve: felmerül a kérdés, szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek.

Ami már biztos, a gyilkosok feltételes szabadságra bocsátása mellett a börtönbizniszről és az illegális migránsok kártérítéseiről is elmondhatjuk a véleményünket a következő nemzeti konzultáció során.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére