Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gátlástalan Gy. Németh szerint a Pesti úton minden rendben van

HKJ

2020.04.10. 18:59

Érdekes ember ez a Gy. Németh Erzsébet. Az alábbi Facebook bejegyzése, amely Müller Cecília országos tisztifőorvos a Pesti úti idősotthonban tett csütörtöki látogatása után készült, egyebek mellett ezt írja a szociális területért is felelős főpolgármester-helyettes.
„Túl vagyunk már több vizsgálaton, amit a kormányhivatal indított, mindent rendben találtak. Az otthonainkban az idősek megfelelő ellátást kapnak, és szabályszerű az is, ahogyan a betegekkel bánnak, az előírás szerint különítik és ápolják azokat, akik megfertőződtek. A Pesti úti otthonban az orvosi ellátás folyamatos, a főváros biztosítja az intézmény számára szükséges további orvosi szolgálat megszervezését, és a pluszköltségek fedezetét is.”

Tényleg minden rendben lenne?

Tegnap 151 fertőzöttet regisztráltak a gondozottak és a dolgozók között, 126 pozitív tesztet mutató érintettet szállítottak sürgősséggel a Korányi kórházba. Fertőzöttségi szinten az utána következő Rózsa idősotthonban kevesebb mint tízen kapták el a vírust. Rendben van?

Az országos tisztifőorvos három azonnali intézkedést rendelt el, amit a Fővárosi Önkormányzatnak kötelező az idősotthonban biztosítani:

  1. Folyamatos orvosi ellátás. Erre azért van szükség, mert az intézményből érkezett információk alapján komoly gond van az intézmény orvosi ellátásával, a szerződött orvosok egy ideje nem látták el a betegeket, még csak az intézménybe se mentek be, ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy későn észlelték a fertőzéseket és tömeges lett a fertőzés, írta a koronavirus.gov.hu.
  2. A Fővárosi Önkormányzatnak azonnali és folyamatos oktatást kell szerveznie az ellátottakat gondozó és ápoló személyzetnek, hogy a további fertőzéseket megelőzzék.
  3. az előírt fertőtlenítőszereket kell használni, azokat az előírásoknak megfelelően kell tárolni és felhasználni az intézményben.

Erre azért van szükség, mert az országos tisztifőorvos a helyszíni szemle során tapasztalt szabálytalanságokat, lejárt, illetve nem megfelelő takarítószereket is észlelt az intézményben.”

Az idősotthon lakói között még több fertőzött és beteg lehet, mert jelenleg is zajlanak még laborvizsgálatok.

Erre mondja azt Gy. Németh, hogy

  1. a kormányhivatal mindent rendben talált.
  2. az idősek megfelelő ellátást kapnak, és szabályszerű az is, ahogyan a betegekkel bánnak, az előírás szerint különítik és ápolják azokat, akik megfertőződtek.
  3. A Pesti úti otthonban az orvosi ellátás folyamatos.

Képzeljék, mi lenne a Pesti úton, ha a gátlástalan Gy. Németh szerint nem lenne minden rendben?

Hogy nem szakad le az ég?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére