Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juncker azt se tudja, mi van de hazánkat szidja, a fővárosban elfogtak egy erőszakoló nigériai migránst, Szabó Tímea pedig még az ünnepekkor is gyűlölködik

888

2020.04.13. 19:59

Ez történt ma.

Az isiászos nagyot akart mondani

A Politico című újságnak ugyanis Jean-Claude Juncker elmondta, hogy mit is gondol a hazai koronavírus-törvényről. A bukott elnök szerint az Európai Uniónak határozottabban kellett volna fellépnie a magyar kormánnyal szemben. Juncker szerint itt lett volna az idő, hogy az EU-s vezetők „terítsék a lapjaikat”, és a hivatalos nyilatkozatokban ne csak általánosságban aggódjanak a törvény miatt, hanem konkrétan nevezzék meg Magyarországot.

Deák Dániel, a XII. Század Intézet vezető elemzője a Facebook-oldalán tette helyre az isiászos politikust:

A bukott bizottsági elnök szemmel láthatóan a nyugalmazását követően sem lát tisztábban és valószínűleg el sem olvasta a törvényt, hiszen akkor tudná, hogy a magyar kormány kizárólag a járvány kapcsán hozhat törvény erejű rendeleteket, a járvány végeztével pedig megszűnik a vészhelyzet, így a rendkívüli jogrend is. Emellett a parlament ülésezik tovább, ahol törvényeket alkotnak a megszokott rendben minden egyéb ügyben.
Mindeközben egy szörnyű hír látott napvilágot, a police.hu szerint ugyanis tanulmányi céllal jött Magyarországra az a 22 éves egyetemista fiatalember, aki a gyanú szerint fojtogatott, majd megerőszakolt egy nőt a VII. kerületben.
A nyomozóknak a nő elmondta, hogy egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon került kapcsolatba a férfival, aki április 11-én délután felkereste őt a lakásán. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni, a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült.
Hiába a húsvét, a Párbeszéd társelnöke Szabó Tímea még a mai napon se tudta megállni a szélsőséges, gyűlölködő hangot, amikor két egészségügyi intézmény vezetőjének felmentése kapcsán ámokfutásról, politikai tisztogatásról beszél, követelve Kásler Miklós miniszter menesztését és az igazgatók visszahelyezését.

Két idézet a Kásler Miklós vezette Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményeiből.

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatójával, Csernavölgyi Istvánnal kapcsolatban.

A kórház főigazgatója a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban olyan súlyos mulasztást követett el, amely indokolta, hogy átadja hivatalát. Az új főigazgató kinevezéséig Reiber István orvosigazgató vezeti az intézményt.

 

A Cserháti Péter esetével foglalkozó Emmi-közleményben pedig ez áll: „Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetnek április 15-re biztosítania kellett volna az új koronavírussal megfertőződött betegek számára több, mint kétszáz ágyat, ebből április 10-én még egyetlen ágy sem volt erre a célra az OORI-ben, és április 16-ra az előírt tizedét sem ígérte a főigazgató az utasításban szereplő ágyszámmal szemben. Az intézetben ellátott rehabilitációs betegek áthelyezéséről nem gondoskodott. Mindez ellentétes az ágazati elvárással és a kórháznak adott feladatszabással. A megfelelő felkészülést nem végezte el a főigazgató, komolyan veszélyeztetve ezzel a járvány elleni sikeres védekezést és betegellátást.”

Kásler Miklós tehát azt tette, ami egy ilyen kiélezett, szélsőséges járványhelyzetbe az egyetlen lehetséges megoldásként kínálkozott. Lépett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére