Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tökéletes ellenzéki vezetővé vált Karácsony: ujjal mutogatni már tud, dolgozni még nem

M. Kovács Róbert

2020.04.14. 10:50

Na, ezért van az, hogy nem a baloldali ellenzék politikusai kormányoznak. És a jelek szerint hál' Istennek nem is fognak...

Hosszan sorolja Karácsony Gergely főpolgármester legújabb, Facebookon megosztott propagandaanyaga, hogy miért nem felelős a fővárosi fenntartású (!) idősotthonokban kialakult tragikus járványügyi helyzetért.

Vegyük sorra:

1. és 2. pont: Karácsony szerint a fenntartó a főváros, de minden feladatot a kormánynak kellett volna elvégeznie. (A 2. pont esetében azért felmerül a kérdés: ha a főváros kezdett el tesztelni, az ő vizsgálataik miért nem találták meg a fertőzötteket?!)

3. pont: A felelősség is a kormányé. (Ki másé lehetne egy fővárosi fenntartású szociális intézmény esetében?)

4. pont: Az állami szerv ellenőrzése során feltárt szabálytalanságok nem jogsértőek. Értjük, csak simán emberéleteket kockáztattak, de nem törvényellenesek... Ha ettől a főpolgármester lelkiismerete nyugodtabb, akkor rendben... de hogy mitől...

5. pont: Vádaskodás bizonyítékok nélkül.

Azért az kész szerencse, hogy Karácsony számos tagot számláló kabinetjének és több tucat tanácsadójának ilyen magyarázkodó propagandabrosúrák készítésére van ideje a járványügyi védekezés kellős közepén.

Ugye ismerős ez a fajta hozzáállás?! Ezt műveli az ellenzék 2010 óta minden esetben, ha valami disznóság derül ki a házuk táján. Szerencsére a magyar választópolgárok többsége se nem vak, se nem hülye. Ezért van még mindig ellenzékben Karácsony, Gyurcsány, Fegyőr, Jakab, és ezért morzsolódik fel lassan az MSZP, az LMP és a Párbeszéd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére