Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Növekszik a postai csomagforgalom, de nincs fennakadás

888.hu

2020.04.15. 09:00

Meglepő növekedést okozott a koronavírus-járvány a csomagforgalomban, de nincs fennakadás.

A Magyar Posta arról tájékoztatta a Magyar Nemzetet, hogy a járvány nélkül tervezetthez képest április első hetében több mint 25 százalékkal több csomagot kézbesített, és még a húsvét előtti négy munkanapos héten is 20 százalék feletti volt az eltérés.

Március vége óta ismét érkeznek – mégpedig egyre jelentősebb mennyiségben – a korábban, még március elején megrendelt küldemények a Távol-Keletről is.

Az érintésmentes kézbesítés is „flottul” megy, ezt az ügyfelek is támogatják, és nem is hiányolják az aláírást. Emellett egyre kevesebb webáruház ajánlja fel a fixponti átvételt, illetve támogatják, kifejezetten kérik az online fizetést.

Mostanában leginkább szájmaszkokat, fertőtlenítőszereket, higiéniai és kozmetikai cikkeket rendelnek a Magyar Posta partnereitől. A home office-hoz és a digitális oktatáshoz kapcsolódóan pedig az elektronikai cikkek is nagyobb számban jelentek meg a csomagok között, és az olyan háztartási kisgépek is, mint a kenyérsütő vagy a szendvicskészítő. Emellett azért sok a szokásos tavaszi rendelés is a postánál: a kerti szerszámoktól kezdve a felújításhoz szükséges anyagokon át a csúszdákig minden megtalálható a küldemények között. Több viszont a feladott bicikli, és fellendült a sportszerek és az állateledel e-forgalma is, de a ruházati e-kereskedők tavaszi akciói is pörgetik a piacot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére