Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Online egészségügyi szakértővel riogat a balliberális média

888.hu

2020.04.16. 10:53

Olyan „orvos” véleményezi Kásler Miklós miniszter intézkedéseit, aki tíz éve csak online kritika formájában gyakorolja a szakmáját.

Az ATV Egyenesen című adásában nyilatkozó Kunetz Zsombor szavait már a hvg.hu is igyekszik közkinccsé tenni, miután a Gyurcsány-kormány ideje alatt légimentési orvosigazgatóként dolgozó „oxiológus szakember” emberéletek százait veszélyeztető intézkedésként jellemezte Kásler Miklós miniszter azon lépését, amellyel a szaktárcavezető koronavírus-járvány idejére kórházi ágyakat szabadít fel országszerte.

Kunetz szerint:

az ágyfelszabadítás azt eredményezi, hogy sok olyan beteget küldenek haza az intézmények, akikkel családjuk egyszerűen nem tud mit kezdeni, mert nincsenek felkészülve a gondozására.

Szerinte ez oda vezethet, hogy mire lecseng a járvány, több áldozata lehet a minisztérium utasításának, mint magának a koronavírusnak.

Azon túl, hogy a hvg.hu nem akadt fenn a fenti mondat logikai hiányosságain, és azon, hogy a véleményben semmiféle orvosszakmai tapasztalatot nem fogalmaz meg a „szakértő”, hozzá kell tenni azt is:

Kunetz Zsombor annyira szakértő, hogy 2011 óta egy orvosi témájú blogot vezet,

2015-2017 között egyáltalán nem volt orvosi szakvizsgája, az oxiológiait is csak a 2018-ban újította meg. Viszont legalább

amióta megbukott a neki munkát adó Gyurcsány-geng, azóta ahol tudja, ott támadja az egészségügyet.

Kérdés: ha kiderül, hogy véleménye megalapozatlan, akkor rá is vonatkozik majd az „álhírterjesztés” büntetőjogi tényállása?!

Kibicnek semmi sem drága...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére