Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Igazi aljasság: egészségügyi szervezeteket támad az Anonymous hackercsoport

M. Kovács Róbert

2020.04.25. 10:15

Több tízezer érzékeny adatot, e-mail-címeket jelszavakat szereztek meg az Anonymous nemzetközi hackercsoport aktivistái, akik a napokban nemzetközi egészségügyi szervezetek szervereit törték fel.

Széles körű támadást indított a világjárvány elleni védekezésben részt vevő amerikai és kínai egészségügyi és a humanitárius szervezetek ellen az Anonymous nemzetközi hackercsoport.

Az elmúlt napokban a gátlástalan komputerkalózok feltörték az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH), a Nemzeti Járványügyi és Megelőzési Központ (CDC), a kínai Vuhani Virológiai Intézet (WVI), az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Világbank (WB) és a Bill & Melinda Gates Alapítvány (BMGF) szervereit is.

Az online szélsőségeket és terrorizmust vizsgáló SITE Intelligence Group jelentése szerint az Anonymous aktivistái több mint 25 ezer adatot loptak el és tettek közzé a dark weben. Ezek e-mail-címek, jelszavak, dokumentumok, illetve olyan adatok, amelyek távoli hozzáférést tesznek lehetővé az érintett szerverekhez. Így azok birtokában a hackerek képesek törölni vagy módosítani a szervereken található adatokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére