Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt ma

888.hu

2020.05.06. 19:59

A történelemérettségi napján 3111 főre nőtt Magyarországon a fertőzöttek száma, a kormány 400 milliárddal tovább növelte a védelemre fordított összeget, és feltűnt egy lehetséges életmentő terápia is. Eközben úgy látszik, Karácsony még a munkahelyére sem tud eljutni szabálysértés elkövetése nélkül.

Hazánkban 3111 főre nőtt a koronavírus-járvány fertőzötteinek száma, elhunyt 10 krónikus beteg, melyből 9 eset Budapesthez és annak agglomerációjához köthető, így az operatív törzs továbbra is indokoltnak látja Budapesten és Pest megyében a külön intézkedések fenntartását. A világban jelenleg 3,6 millió a fertőzöttek száma.

A magyar kormány összesen 420 milliárd forint fejlesztési forrást biztosít a gazdaságvédelmi intézkedésekhez a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programból, miközben folyamatosan érkeznek az egészségügyi védőeszközök is, az elmúlt két nap alatt 595 lélegeztetőgép, 4 millió 200 ezer maszk, valamint 2 millió 900 ezer kesztyű érkezett Magyarországra Kínából.

A Magyar Nemzet tudósítása szerint, egy lehetséges életmentő terápiát fejlesztett ki Baranyi Lajos, amely képes meggátolni a koronavírus-fertőzés által kiváltott túlzott immunreakciót, és a nyomában kialakuló súlyos tüdőgyulladást.

Miután Vera Jourová, az Európai Bizottság európai értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke kijelentette, hogy a magyar veszélyhelyzeti rendelkezések megfelelnek az uniós jogszabályoknak, összegyűjtöttük, kik is tartoznak Magyarországnak bocsánatkéréssel.

Mindeközben videó készült arról, ahogy Budapest főpolgármestere kerékpárjával nagy sebességgel, a járdán biciklizve menekül az újságírók kérdései elől...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére