Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb Soros-szervezet csatlakozott a Magyarországot hazugsággal lejáratók táborához

888.hu

2020.05.07. 07:55

A Soros-hálózat újabb kitartottja, a Freedom House „jogvédő” szervezet is belépett azok népes táborába, akik hazug állításokkal igyekeznek lejáratni Magyarországot. Elemzésükben arra a koronavírus-törvényre hivatkozva sorolták hátra hazánkat a „demokratikus országok” listáján, amelyről az Európai Bizottság alelnöke megállapította: megfelel az uniós jogszabályoknak.

Soros György álcivil szervezetének, a Freedom House-nak a jelentéséről elsőként a brüsszeli Politico hírportál számolt be. Az elemzés leszögezi, hogy „Magyarország nem demokrácia többé”.

Mindezt a következtetést abból vonták le, hogy a Freedom House a kormányzat járvány elleni küzdelmét megkönnyítő koronavírus-törvénnyel magyarázza, hogy Magyarország demokratikus besorolását jó néhány hellyel hátrébb helyezték a korábbinál.

Azt állítják, hogy a magyar kormányfő egyfolytában támadásokat intéz a demokratikus intézmények ellen, s ezek közé tartozik a veszélyhelyzet idejére, a járvánnyal összefüggésben rendeleti kormányzást engedélyező, parlamenti döntéssel elfogadott törvény is.

Az sem zavarja Sorosékat az okfejtésben, hogy Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke nemrégiben kijelentette: a magyar veszélyhelyzeti intézkedések megfelelnek az uniós szabályrendszernek.

Ezzel a Freedom House is csatlakozott ahhoz a népes táborhoz, akik álhírek terjesztése miatt bocsánatkéréssel tartoznak Magyarországnak.

Az újabb Soros-jelentésre Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár is reagált. Facebook-bejegyzése szerint:

„Nem is vártunk mást az egykoron tisztelt emberi jogi szervezetből Soros György kirakatszervezetévé avanzsált társaságtól. Le lehet értékelni Magyarországot újra és újra a liberális fundamentalizmus tévképzetei mentén, de a magyar emberek a saját bőrükön érzik a valóságot, így nem lehet őket csak úgy félrevezetni. Magyarország Kormánya a magyar emberek felhatalmazása alapján, az ő érdekeik védelmében és mentén dolgozik. Talán ez az oka, hogy sorozatban harmadjára is kétharmados bizalmat szavaztak nekünk. Látom, egyeseknek ez továbbra is nagyon fájó pont...”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére