Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Igazi bunkó ellen emelhetnek vádat: vírusfertőzötthöz induló mentőautót dobott meg üveggel

888.hu, police.hu

2020.05.07. 10:40

Egy fertőtlenítő állomáson szidta a mentősöket, majd egy riasztott mentőautót dobott meg üveggel az a 28 éves férfi, aki ellen most garázdaság miatt emel vádat az ügyészség. M. Miklóst a kamerafelvételek buktatták le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya befejezte a nyomozást annak a 28 éves budapesti férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint egy üveggel dobott meg egy mentőautót, adta hírül a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. március 18-án 19 órakor érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársától, hogy percekkel korábban egy ismeretlen férfi ordított az egyik fertőtlenítő állomás előtt, és szidta a mentősöket. Az állomáson az egyik koronavírus-gyanús emberek szállítására induló mentőautót ugyanez a férfi egy üveggel megdobta, majd elmenekült a helyszínről.

De

a kőbunkó garázda nem úszta meg a dolgot:

a széles körű adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a 28 éves budapesti M. Miklóst, akit március 27-én a lakásán elfogtak. Garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki; beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügy nyomozását a zsaruk lezárták és vádemelési javaslattal adták át az iratokat az illetékes ügyészségnek.

(Képünk illusztráció.)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére