Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányné sivalkodott, a Fidesz úgy helyretette, mint annak a rendje

888.hu

2020.06.14. 17:10

Ezt hívják úgy, hogy KO.

Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára vasárnap egy online sajtótájékoztató keretében kezdett el sivalkodni, mondván Magyarország jövő évi költségvetési javaslatát ismerve kilátástalannak látja a helyzetet, és szerinte az Európai Unió adhatja a legnagyobb segítséget az országnak.

Nem kellett sokat várni a Fidesz reakciójára, a nagyobbik kormánypárt közleménye úgy fogalmaz:

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc jobb, ha hallgat, ha válságkezelésről van szó. Amikor ők kormányoztak, a csőd szélére sodorták Magyarországot, és amikor a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte, éppen Gyurcsányék fordultak az IMF-hez és az Európai Bizottsághoz hitelért.

A Fidesz szerint ennek meg is volt az ára, megszorítást megszorításra halmoztak, kétszázezer ember munkahelye szűnt meg, adót emeltek és elvettek egyhavi fizetést, valamint egyhavi nyugdíjat is.

A Fidesz és a KDNP a járvány okozta helyzetet úgy oldja meg, hogy támogatja a vállalkozásokat és segít az embereknek. Ezzel szemben a baloldal a válságot úgy kezelte, hogy újabb terheket tettek az emberek és a vállalkozások vállára – emelték ki a közleményben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére