Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi tükör: a hivatásos konfliktusgerjesztők ma sem pihentek

888.hu

2020.06.20. 19:59

Ma sem maradtak csendben a hivatásos konfliktusgerjesztők, jó hír volt viszont, hogy nő azoknak az országoknak a száma, amelyek elutasítják az illegális migránsok kötelező betelepítési kvótáját. Megható momentum volt továbbá, hogy a volt olasz belügyminiszter, Matteo Salvini is megemlékezett Benedek Tibor haláláról.

A járvány legfrissebb adatai szerint ma öttel nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, két idős beteg pedig meghalt.

A járvány következménye, hogy létrehozzák a gazdaságvédelmi operatív törzset, amelynek feladata lesz, hogy azonosítsa és felszámolja azokat az adminisztratív szabályokat, amelyek megnehezítik a hétköznapi ügymenetet a vállalkozásoknál, jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter.

A hivatásos konfliktusgerjesztők ma sem maradtak csendben. Beszámoltunk róla, hogy momentumos Donáth Anna sikeresen magyarra fordította az anarchisták jelszavát.

Örvendetes ugyanakkor, hogy nő azoknak az országoknak a száma, amelyek elutasítják az illegális migránsok kötelező betelepítési kvótáját, és ezt az Európai Unió vezetői jól érzékelik – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, Bakondi György.

Híreink megható eleme volt a nap folyamán, hogy Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter is meghatóan írt Benedek Tiborról. Itt olvashatják megemlékezését.

„Bőgjenek hát a motorok! Gratulálok Hajdúnánásnak és képviselőjének, Tiba Istvánnak” – ezekkel a szavakkal köszöntötte Orbán Viktor az épülő MotoGP-pálya házigazdáit, akik számára több tízezer látogatót vonz majd az épülő fejlesztés.

A nap két gondolatébresztő publicisztikának is helyet adott, amelyet ha elmulasztottak, akkor most itt elolvashatják. Itt és itt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére