Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fehér Ház tanácsadója cáfolta, hogy Trump segítséget kért volna Hszitől

MTI

2020.06.21. 20:36

Peter Navarro, a Fehér Ház kereskedelmi tanácsadója cáfolta azt az állítást, miszerint Donald Trump amerikai elnök arra kérte Hszi Csin-ping kínai államfőt, hogy segítsen neki megnyerni az elnökválasztást.

Navarro a CNN hírtelevízió State of the Union című műsorában vasárnap kijelentette, hogy ez, a John Bolton volt amerikai nemzetbiztonsági főtanácsadó könyvében szereplő állítás „egyszerűen ostoba”, tekintettel arra, hogy milyen véleménnyel van Trump Kínáról és az ázsiai ország méltánytalan gazdasági gyakorlatáról.

Leszögezte, hogy személyesen volt jelen a két elnök találkozóján, de egyszer sem hallotta azt, hogy Donald Trump arra kérte volna kínai kollegáját, segítsen neki megnyerni a választást.
Sosem hallottam ilyet. Ott voltam a szobában

– jelentette ki Navarro, egybehangzóan Robert Lighthizer amerikai gazdasági képviselő múlt heti megjegyzésével.

Boltonnak várhatóan következményekkel kell számolnia – akár esetleges börtönbüntetéssel is –, amiért szigorúan titkos információkat hozott nyilvánosságra a könyvében – jelentette ki Navarro.

A szoba, ahol történt címmel megjelenő könyv, amely tartalmának jelentős részét a sajtó már nyilvánosságra hozta, várhatóan kedden kerül a boltokba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére