Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így fogták el a milánói dómban túszt ejtő egyiptomit | VIDEÓ

888.hu

2020.08.13. 08:30

Egy egyiptomi migráns kést szorított a milánói dóm egyik biztonsági őrének nyakához.

Túszdráma zajlott le tegnap Milánóban.

Sajtóbeszámolók szerint az olasz rendőrök felfigyeltek egy egyiptomira a milánói dóm előtt, akit igazoltatni akartak. A 30 éves férfi azonban nem volt vevő a rendőrök szimatolására, így beszaladt a katedrálisba, ahol letepert egy biztonsági őrt és kést szorított a nyakához.

Az incidensről Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter egy videót is közzétett. A felvételen világosan látszik, hogy majdnem egy tucat rendőr szegez fegyvert a túszejtőre, aki az egyik oltár mögött tartotta fogva a biztonsági őrt. Egy női rendőr tárgyalt a férfivel, majd az egyik kollégája egy szempillantás alatt lefegyverezte. Az egyiptomit őrizetbe vették.

++ IMMIGRATO MINACCIA DI SGOZZARE UN AGENTE NEL DUOMO DI MILANO – IL VIDEO-CHOC ++

? ATTENZIONE, IMMAGINI FORTI
Il terrore oggi in Duomo a Milano, immagini sconcertanti. Immigrato africano (a quanto si apprende, di nazionalitá egiziana, pregiudicato e con permesso di soggiorno) prende in ostaggio una guardia giurata brandendo un coltello. Grazie alla Polizia di Stato per il suo straordinario intervento che ha evitato il peggio e salvato una vita. Spero che questo delinquente paghi fino in fondo.

https://www.ilgiornale.it/news/cronache/esclusiva-ecco-video-dellaggressione-duomo-1883163.html

Posted by Matteo Salvini on Wednesday, August 12, 2020

Köszönet az állami rendőrségnek ezért a rendkívüli beavatkozásért, aminek köszönhetően elkerültük a legrosszabbat és megmentettek egy életet – írta Salvini.

Az Il Giornale című olasz lap szerint a férfi 2010 óta tartózkodási engedéllyel él Olaszországban és nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, ugyanis 2016-ban lopásokban vett részt a Malpensa repülőtéren. A hatóságok nem terrorcselekményként kezelik az ügyet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére