Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erőszakkal rontott be a lezárt Gyermekszív Központba egy beteg gyerek apja

888.hu

2020.09.18. 11:40

Elszabadultak az indulatok a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben, amikor egy bent fekvő gyermek apja megállás nélkül ment át a szűrési pontnál, hiába figyelmeztették a látogatási tilalomra, amikor maszkot próbáltak vele felvetetni, megütötte a biztonsági őrt.

A kórház saját Facebook-oldalán számolt be a megdöbbentő esetről.

„Nem kertelünk, mélyen meg vagyunk döbbenve.

Míg a járvány első hulláma alatt felfoghatatlan támogatást kaptunk a magyar társadalomtól, most a második hullám elején agresszióval és méltatlan kritikákkal, számonkérésekkel találkozunk.

Tegnap rendőrségi feljelentést is kellett tennünk.

Egy bent fekvő gyermek édesapja nem volt hajlandó megállni a járvány megfékezése céljából felállított szűrési ponton. Az ott dolgozó kollegák, hiába mondták, hogy látogatási tilalom van érvényben, az elkövető félrelökte a biztonsági őrt, majd berohant az épületbe és meg sem állt a Gyermekszív Központ második emeletéig. A biztonsági őr itt utolérte és felszólította, hogy tegyen eleget az Intézet COVID-19 protokolljában előírt szűrési kötelezettségének és vegye fel – az ingyenesen biztosított – szájmaszkot. Az illető erre sem volt hajlandó, sőt, megütötte a szolgálatot teljesítő kollégát.

Az elmúlt napokban nem ez volt az egyetlen fájó történés, több kritika ért minket a járványügyi helyzet miatt bevezetett eljárásrendjeinkért. Higgyétek el, minden intézkedésünk a nálunk gyógyulók és gyógyítók érdekét védik.

Az emberi életnél nincs fontosabb, a járvány második hulláma minket sem kerül el, a szív-és érrendszeri megbetegedéssel küzdők pedig a legveszélyeztetettebbek. Mi szívvel dolgozunk!

A járvány második hulláma idején nem kérjük, hogy etessetek (köszönet az Etesd a dokit!-nak), nem kérjük, hogy szépítsetek (köszönet a Szépítsd a dokit!-nak), csak annyit kérünk, hogy szeressetek. Egy jó szó, egy pozitív történet erőt adhat nekünk. Mert nekünk is van szívünk, és lelkünk is.”

Fotó: Őszi Szilvia

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére