Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két nap alatt több mint 30 ezren írták alá az első magyar LMBTQ-mesekönyv ellen indult petíciót

Horváth Tamás

2020.09.25. 15:00

Mindeközben a kezdeményezést jegyző keresztény aktivistát, Schittl Esztert brutálisan megfenyegették.

Mint arról néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk, Meseország mindenkié címmel megjelent az első magyar LMBTQ-mesekönyv.

A Labrisz Leszbikus Egyesület által kiadott kötetet a Pagony Könyvesbolt, a Líra.hu, az Írók Boltja, a Massolit könyvesbolt és a Book24 is árusítja. Ez ellen indított petíciót szerdán Schittl Eszter, a CitizenGo magyarországi kampányigazgatója. A keresztény aktivista kezdeményezését, amely arra kéri a felsorolt üzleteket, hogy vegyék le a polcaikról az LMBTQ-mesekönyvet, két nap alatt több mint 30 ezren írták alá (pénteken 14 óráig pontosan 31 223-an).

Schittl Eszter brutális fenyegetéseket kapott az LMBTQ-pártiaktól

Úgy tűnik azonban, nem mindenkinek tetszik, hogy a gyermekek védelmében online petíciót indítanak, sőt a vasarnap.hu arról ír, hogy Schittl Esztert több LMBTQ-párti ember is brutálisan megfenyegette, egyikük az alábbi hozzászólást biggyesztette oda az aktivista azon posztja alá, amelyben a CitizenGo kezdeményezésének aláírására buzdít:

Óvatosan náci r*banc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz.”

Schittl Eszter a vasarnap.hu-nak elmondta, egyre gyakoribb, hogy a genderlobbisták agresszívan próbálják másokra erőszakolni az álláspontjukat.

Angliai, ötgyermekes családvédő munkatársnőmet, Caroline Farrow-t traszgender-aktivisták az otthonában fenyegették meg. Először különböző árukat rendeltek a nevében, aztán egyszer be is csöngettek hozzá, miközben gyermekei is otthon voltak. Amikor nem nevezte azon a személyes névmáson az LMBTQ-aktivistát, amit ő megkövetelt, feljelentette”

– ismertette egy külföldi kolléga megpróbáltatásait az aktivista.

Ha szerinted sincs helye a könyvesboltokban olyan műnek, amely a legkisebbek agyát mosná át homoszexuális propagandával, ide kattintva írhatod alá a CitizenGo online petícióját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére