Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Borsodban megbukott a Gyurcsány vezette baloldali koalíció, amely a hatalomért és a pénzért mindenre képes

888.hu

2020.10.11. 20:43

Koncz Zsófia, a Fidesz–KDNP jelöltje győzött a borsodi hatos számú választókerületben rendezett időközi választáson a teljes baloldal által támogatott Bíró Lászlóval szemben. Az adatok feldolgozottsága 99,09 százalékos.

Ország-világ előtt nyilvánvalóvá vált, hogy

Szerencsen megbukott a Gyurcsány vezette baloldali koalíció, amely a hatalomért és a pénzért mindenre képes. Az emberek nem kérnek a baloldalból, amely egyszer már tönkretette az országot.

A választókerület szavazói a fejlődésre voksoltak. Úgy látták, hogy a Fidesz-képviselő segítségével nagyobb jövője van a térségnek, mint a saját munkatársait is cserben hagyó, antiszemitázó ellenfelének.

Az időközi választást azért kellett megtartani, mert július 10-én motorbalesetben elhunyt a fideszes Koncz Ferenc, Koncz Zsófia édesapja, a körzet korábbi képviselője, aki a negyedik ciklusát töltötte az Országgyűlésben.

Összesen 34 627 ember ment el szavazni október 11-én, ami jóval kevesebb, mint két éve volt. 2018-ban 52 865-en voksoltak.

A nyertes Koncz Zsófia szerint a választás tétje, hogy folytatódik-e a fejlődés a térségben. A válasz a kérdésre a győzelem révén egyértelműen igen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére