Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Ez történt ma

888.hu

2020.10.21. 19:59

A vírushelyzet romlik, a Momentum felvett egy humoristát, Macron hadjáratot indít az iszlamista szervezetek ellen, az erzsébetvárosi szájbermester áramlopása pedig olyan mint egy vízbe hajított kavics: egyre nagyobb kört ír maga köré.

 

Tovább terjed a vírus, átlépte az ötvenezret az azonosított fertőzöttek száma:

Koronavírus: csúcson a halálozás, 1423-mal nőtt a fertőzöttek száma

A kormányzati portálon azt írták: 50 180-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 1259-re emelkedett, 14 905-en már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 34 016. Az aktív fertőzöttek 30 százaléka, az elhunytak 39 százaléka, a gyógyultak 30 százaléka budapesti. 2023 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 201-en vannak lélegeztetőgépen.

Fél évet kellett várni, de elítélték:

Életfogytot kapott a bevándorlásellenes fiút halálra késelő erőszaktevő migráns

Ébrednek a svédek: már nem simogatják annyira a migráns bűnözőket, miután egyre több brutális bűncselekményt követnek el bevándorlók. Azt a szudáni migránst, aki tavasszal halálra szurkált egy svéd fiút, mert egy a bevándorlásellenes Svéd Demokraták logójával ellátott sapka volt a szobájában, majd áldozata barátnőjét a vértócsában fekve megerőszakolta, életfogytiglani börtönre ítélték.

A tanárgyilkos ügye lavinát indított be: a franciák a tettek mezejére lépnek.

Macron nem áll meg, egyre több iszlamista szervezetet oszlat fel

Emmanuel Macron közölte, hogy szerdai ülésén a kormány határoz a palesztinbarát Cheikh Yassine közösség feloszlatásáról, mert az iszlamista csoport „közvetlenül érintett„ Samuel Paty meggyilkolásában. A történelemtanárt azért fejezte le október 16-án egy csecsen iszlamista Párizs közelében, mert a szólásszabadságról tartott óráján Mohamed-karikatúrákat mutatott a diákoknak.

Egy kis belpolitika:

Vicc az egész? Nem, csak egy humorista lett a Momentum szaktanácsadója.

Pedig állítása szerint nem dolga a politikusok munkáját végezni. Lehet, akkor viccelt, amikor ezt nyilatkozta...

Havi több mint félmillióért kér tanácsokat a Momentum a hazaáruló kampányához

Jó üzletnek láthatta a Brüsszelben nyíltan magyarellenes kampányt folytató Donáth Anna szakmai stábjába való beállást Ceglédi Zoltán politikai elemző. A publicistaként és humoristaként is ismert Ceglédi a Momentum helyi szakembereként van bejegyezve, munkájáért nem kevesebb mint bruttó 865 ezer forintot kap.

Borul a bili a baloldalon, ugyanis közel áll a lehetetlenhez, hogy a bajtársak tudta nélkül lopta volna az áramot.

Origo: Niedermüllernek tudnia kellett Borka-Szász lopásáról

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrség több informatikai eszközt is lefoglalt Borka-Szász Tamás, a Demokratikus Koalíció erzsébetvárosi képviselője irodájában. Az azóta a mandátumáról lemondott képviselő kriptovaluta-bányászatra használta a rengeteg villamos energiát fogyasztó gépeket, és ipari mennyiségben lopta az áramot az önkormányzat hálózatáról. Az ügy nem csak arról szól, hogy Borka-Szász hosszú ideig meglopta az önkormányzatot, [...]

A balos amerikaiak körül is gyűlnek a fellegek. Mondjuk 42 százalék az kevesebb mint a fele. Akkor az nem is olyan sok...?

A szélsőbaloldali amerikaiak 42 százalékánál diagnosztizáltak már komoly mentális zavart

Minden bizonnyal neked is feltűnt, hogy egyes emberekről már az első találkozás alkalmával, szinte első pillantásra megmondtad, hogy melyik politikai oldalon állnak – és nem a CEU-kitűző, az SZFE-maszk vagy a batikolt szoknya miatt, hanem a mozgásuk, a tekintetük vagy a viselkedésük alapján. Nem vagy ezzel egyedül: az emberek nagy része már egy arckép [...]

A napi SZFE-hír pedig ma sem maradhat el. Így áll most a helyzet:

Arrogáns Hiller a törvénytelenség és az SZFE tüntetők oldalán

Ez pedig nem pozitív se a nyári egyetemfoglalási akcióról szóló tanfolyamot elvégzett hallgatók, se a régi helyzetet visszavágyó tanárok számára, akik szerint kizárólag csak az a megoldás, az a demokratikus, ha ők vannak az egyetemi irányítás csúcsain. Valójában azonban ők az országirányítás csúcsairól delirálnak, csak azzal tisztában vannak, hogy demokratikus úton minimális az esély ennek [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére