Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nap hírei röviden

888.hu

2020.11.10. 19:59

A sorozatos terrorcselekmények és az amerikai elnökválasztási nap hét következtében két hét után ismét hazai híreken a médiafókusz: a kormány háborút indított egyszerre a koronavírus és a genderpropaganda ellen is.

Koronavírus

A legtöbb hír ma az éjélkor életbe lépő kijárási korlátozássokkal volt kapcsolatos, melyet a miniszterelnök külön Facebook-videóban is bejelentett ma délután, és vélhetően erről fog beszélni egy perc múlva az M1-en.

A parlament egyébként ezzel kapcsolatban ma megszavazta a rendkívüli jogrendet.

Gender, alkotmány

A másik fontos hír, hogy a kormány alkotmányba szeretné foglalni, hogy a gyermekeket születési nemüknek megfelelően kell nevelni, elejét véve egy esetleges kormányváltás utáni liberális inváziónak az oktatási intézmények és a diákok ellen, összességében a normalitás ellen. Úgy tűnik az az Alaptörvény mégsem annyira gránitszilárdságú, de tegyük hozzá: nem az változott, hanem a világ körülötte – egy évtizede még nem kellett ahhoz bátornak lenni, hogy az ember kimondja, hogy az anya nő, az pedig apa férfi.

Vége a tüncinek

És végül egy jó hír: véget ért a hallagtók SZFE-ostroma, de nem a kancellár győzte le őket, hanem a koronavírus. Hazamennek. Persze „szívükben hazavisznek egy darab blokádot is” – üzenik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére