Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Speciális látogatószobát alakítottak ki a kardiológiai intézetben

MTI - 888.hu

2020.12.04. 15:08

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben olyan látogatószobát hoztak létre, amelyben a hozzátartozók most is meg tudják látogatni szeretteiket.

 

A helyiség a Szívünk kamrája elnevezést kapta, ahol az adventi és ünnepi időszak alatt a kórházban fekvő szívbetegek – a látogatási tilalom alatt is – találkozhatnak szeretteikkel.

A kivitelezés lényege, hogy egy két bejárattal rendelkező teremben plexifalakkal leválasztottak egy szobát, így

a hozzátartozók úgy tudnak az ott kezelt gyerekekkel és felnőttekkel találkozni, hogy közben nem szegik meg a látogatási tilalmat.

MTI/Balogh Zoltán

A látogatók nem lépnek be az épületbe, ugyanis a kórház Fehér Holló utcai bejáratánál található, két üvegajtó közötti zsilipes részt alakították át „betegsimogató” szobává. A bent fekvő páciensek egy másik ajtón lépnek be a szobába, amelyben egy kerek ablaknak köszönhetően egyszer használatos, vállig érő műanyag kesztyűt viselve meg is érinthetik egymást.

MTI/Balogh Zoltán

Az intézmény december 5. és január 5. között mindennap 12 és 16 óra között, félórás beosztásban teszi lehetővé az itt gyógyulóknak, hogy találkozhassanak szeretteikkel – olvasható a közleményben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére