Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány érdekes performanszot adott ma elő a parlamentben | VIDEÓ

888.hu

2020.12.14. 17:30

Hogy a hangulat fűtötte őt, vagy valami más, azt nehéz megmondani, az mindenesetre tény, hogy az ex-kormányfő egyre nehezebben találta a szavakat – és a mikrofont – a kormánypárti képviselők egyre nagyobb derültségére.

 

Láthatóan nehezen dolgozták fel az ellenzéki politikusok, hogy az Európai Bizottság mégsem éhezteti ki Magyarországot, hiszen – mint ahogy láthattuk múlt héten – egyre másra érkeztek a sivalkodások a baloldal különböző politikusaitól és megmondóembereitől.

De ugye ahány ház, annyi szokás, mindenki máshogy dolgozza fel az őt ért sérelmeket: vannak, akik ordibálnak, vannak, akik edzőterembe mennek, és vannak, aki italba fojtják bánatukat.

Gyurcsány Ferenc parlamenti felszólalása láttán érdemes elgondolkodni rajta, hogy a korábbi kormányfő melyik utat választotta, ugyanis a kormánypárti képviselők egyre nagyobb derültségére egy rövid hozzászólás végigmondása is láthatóan nehezére esett.

Szegény Feri bá – miután harmadszor is elejtette a mikrofont – még rá is szólt a terem túloldalán helyet foglaló képviselőkre, hogy

Hölgyim-ézs-urajm... nem érdemes... mindig vihogni!

Majd ismét megigazította a mikrofonját, ami 25-30 másodperc múltán ismét leesett, ekkor azonban már a szebb időket is megélt ex-miniszterelnökünk leülni kívánt, így a mikrofon megúszta az ötödik igazítást.

Összevágtuk a legjobb elszólásokat, 0:28-nál üt be indul be igazán:

De legyünk őszinték, tegyük a szívünkre a kezünket! Vesse rá az az első terépcsecsőt, aki még egy sört sem pattintott fel Zoom-értekezlet alatt.

Így beszél egy józan ember?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére