Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dömötör Csaba helyre tette Gyurcsányt

888.hu

2020.12.14. 18:15

Az államtitkár szerint Gyurcsány saját lelkiismeretével hadakozik.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is felszólalt ma az Országgyűlésben.

Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára helyre tette a bukott miniszterelnököt. Dömötör elmondta, hogy „mi sohasem engedünk meg olyan hangnemet önökkel szemben, mint amit önök napról napra, akár az ülesteremben, akár az üléstermen kívül megengednek maguknak”.

A fideszes politikus felidézte, hogy a baloldal lámpavasazik, patkányozik, tetűcsúszdásozódik, rémisztő képződményezik, Gyurcsány pedig nyilvánosan azzal fenyegeti a nem ugyanúgy gondolkodókat, hogy földönfutók lesznek.

Hozzátette: érdekes, hogy ön karácsony előtt pár nappal a szeretetről próbál elmélkedni az Országgyűlésben, de amikor így tesz, akkor valójában a saját lelkiismeretével hadakozik.

Dömötör Csaba felhívta arra is a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferenc a napokban „zászlót bontott”, és nem hivatalosan miniszterelnöknek jelölte saját feleségét, Dobrev Klárát. Az államtitkár emlékeztetett: Dobrev Klára az elmúlt időszakban „masszívan tolta a Magyarország-ellenes kampányt”.

– Egészen nyíltan azért kampányoltak, hogy Magyarország ne lehessen nyertese a brüsszeli megállapodásnak – jelentette ki. – Új elemként Dobrev Klára még Lengyelországban is folytatott álhírkampányt. Egy sikeres családtámogatási programról például azt állította, hogy azt Brüsszelnek lehet megköszönni, miközben a lengyel kormány kezdeményezéséről van szó. Hogy mondják lengyelül azt, hogy Balatonőszöd? – kérdezte.

Hozzátette: ezt a kampányt Dobrev Klára külföldi pénzből folytatta. Dömötör Csaba a baloldali összefogással kapcsolatban kifejtette: összeállt az elvtelenség koalíciója, és teljesen világos, hogy Gyurcsány Ferenc lesz a névadója.

Az államtitkár szerint

amíg Gyurcsány Ferenc jelen van a politikában, addig nincs vége Magyarországon a posztkommunizmusnak, ami ellen a kormánypártok továbbra is küzdeni fognak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére