Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bizonyítsa a Gyurcsány-koalíció, hogy fontos nekik a járvány elleni védekezés!

888.hu

2021.01.25. 15:40

A Fidesz frakcióvezetője felszólította a baloldalt, hogy hagyják abba az álszent mocskolódást, és ha tényleg az emberek számítanak nekik, akkor inkább segítsenek, ne a lejáratókampányaikkal töltsék az időt.

 

Kocsis Máté a közösségi oldalán osztotta meg véleményét:

„A Gyurcsány-koalíció járványügyben nem egy, hanem mindjárt három parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezi! Ennél álságosabb húzást még tőlük is nehéz elképzelni.

Közel egy éve folyamatosan támadják ugyanis a járvány elleni védekezést, sértegetik az egészségügyi dolgozókat, nem szavazták meg a szükséges döntéseket, és kamuvideókat készítettek, hogy félelmet és bizonytalanságot okozzanak.

Most meg arcátlanul parlamenti bizottságot akarnak létrehozni” – írta.

„A történtek fényében ahhoz szükséges lenne három feltétel teljesülése:

  1. Hozzák meg végre azt a döntést, hogy leveszik a kamuvideós Korózs Lajost az egészségüggyel foglalkozó bizottság éléről!
  2. Fejezzék be az egészségügyi dolgozók és a járványügyi hatóságok elleni támadásokat, a védekezésben részt vevők lejáratását, feljelentgetését, sértegetését! Mindezek helyett inkább támogassák a munkájukat!
  3. A vakcinabeszerzés megbukott az unióban, ezért kezdeményezzenek Gyurcsányék Brüsszelben vizsgálóbizottságot! Azért nincs a mai napig elegendő oltóanyag a tömeges oltáshoz az uniós országokban, mert a brüsszeli bürokrácia képtelen volt megszervezni a beszerzést! Január végéig Magyarország is mindössze 153 ezer ember számára kap vakcinát az EU-tól, ami nevetséges. Ennyire voltak képesek a kontinens vezetői. ?

Ezek a problémák, amiket ki kell vizsgálni.

Ha ezzel megvan a Gyurcsány-koalíció, akkor elhisszük, hogy fontos nekik a járvány kezelése.

Ha viszont nem teszik meg a fenti lépéseket, akkor minden ötletük csak politikai blöff.

Ne feledjük: a baloldal egyik vezető tanácsadója egy nyugati lapban azt mondta, a baloldal »stratégiája«, hogy támadni kell a járvány elleni intézkedéseket, mert ha sok fertőzött és halott lesz idén is, akkor abból politikai előnyük lehet 2022-ben. Baloldali »stratégia«, emberek halálát várva. És még ezek akarnak vizsgálóbizottságot...” – írta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére