Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezreket köteleztek otthoni karanténra Tajvanon

888

2021.01.26. 12:08

Otthoni karanténra köteleztek több mint ötezer embert Tajvanon, miután a sziget északi részén két új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak – adta hírül kedden internetes kiadásában a Taiwan News című helyi lap.

A tajvani járványügyi központ vasárnap közölte, hogy a Taojüan városában működő Taojüan Általános Kórházban egy más betegséggel kezelt férfi, valamint a páciens egyik hozzátartozója koronavírussal fertőződött meg. Ezt megelőzően a kórházhoz kapcsolódóan 13 további esetet regisztráltak.

A kórházat az esetek tükrében a vírusfertőzés szempontjából magas kockázatot jelölő „vörös zónának” minősítették. Jelenleg zajlik azon páciensek, továbbá hozzátartozóik és egyéb kontaktjaik felkutatása, akiket január 6-a és 19-e között bocsátottak haza. Az érintetteknek 14 napos otthoni karanténba kell vonulniuk, amit hétnapos egészségügyi megfigyelés és PCR-teszt követ majd. Becslések szerint az intézkedés több mint ötezer embert érint.

A 23,5 millió lakosú Tajvanon a járvány teljes időtartama alatt mindössze 889 esetet regisztráltak, a SARS-CoV-2 koronavírus okozta betegség (Covid-19) a szigeten hét ember halálát okozta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére