Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A tatárjárás leányálom a migrációhoz képest

Pozsonyi Ádám

2021.03.29. 09:00

Még szombat délután történt.

 

Amikor az ebéd utáni pihenőt követően lementem sétálni, az egyik kertből hirtelen egy szőrös állat rohant ki. Mondhatnám úgy is: „iszkolt”. Mint a villám vágott át előttem a járdán, s a lompos farka mint valami zászló lobogott utána. Majd rá fél percre megjelent a színen egy jó nagy macska, és diadalmasan felült a kerítés tetején a magaslatra.

Ott ült, mereven, mozdulatlanul, és büszkén nézett le az alatta lévő területre.

A nyest – itthon megnéztem – bűne minden bizonnyal az volt, hogy meg akarta dézsmálni az ételét, vagy egyszerűen csak az ő területén tartózkodott.

A kedélyes történetnek két tanulsága is van.

Az egyik, hogy a természet döbbenetesen közel van, s csak a pillanatot várja, hogy lecsapjon, és átvegye a hatalmat, másrészt az ideológiáktól mentes életben rivális erőket soha nem tűrnek meg.

Ellentétben az ideológiáktól fertőzött emberi társadalommal, hol az egyik legfrissebb hír az, hogy a TASZ nevezetű álcivil Soros-szervezet javasolja, hogy a migránsok előbb kapjanak oltást, mint a magyar állampolgárok. Az idegen betolakodó nagyobb támogatást kapjon, mint a terület törvényes lakója.

Vajon mit mondana erre a kerítés tetején üldögélő macska?

Kis kalandom után hazaértem, majd leültem a gép elé, s belekukkantottam a hírekbe.

„Egy migráns letörte a keresztet Stefan Nemanja belgrádi szobráról. (...) A rendőrség a helyszínelést követően nem sokkal megtalálta az elkövetőt, akit le is tartóztatott, egy 28 éves afganisztáni fiatalembert. Az elkövetőnél egyébként drogot is találtak.”

„Kirekesztette a fehér hallgatókat a francia diákszervezet. (...) A szervezet azzal a céllal működik, hogy tömörítse és segítse azokat az embereket, akik valamilyen formában rasszizmus, illetve kirekesztés áldozatai lettek. Ezúttal azonban épp ők viselkedtek kirekesztő módon, amikor a diszkrimináció áldozatainak tartottak gyűléseket, ám azokra a fehér hallgatókat nem engedték be.”

„A héten ismét lövöldözés történt az USA-ban. A helyszín Colorado, Boulder város egyik élelmiszerboltja, ahol tíz ember meghalt, köztük egy rendőr is. A merénylő egy szíriai bevándorló: Ahmad Al Aliwi Alissa. (...) Vajon a Coloradóban történt lövöldözés áldozatainak családja is kap majd egyenként több milliárd forintnyi állami kártérítést, ahogy George Floyd segélyekből és bűnözésből élő családja kapott?”

A migráció rosszabb, mint a tatárjárás. Ugyanis hogy csinálod vissza? Egy betörő idegen hadsereget le lehet győzni, meg lehet semmisíteni, el lehet fogni, ki lehet utasítani. De a családokat hogy szakítod szét? A kevert utódokat hova illeszted? A negyedik generációs muszlimmal mit kezdesz?

Márpedig egy ország és egy kultúra jövője szempontjából mindegy, hogy a lakossága azért veszti el a hegemóniáját, azért cserélődik le, mert a tatár horda kardélre hányja, vagy azért, mert Ayshah „kiszüli”.

A liberálisoknál visszatérő elem, hogy amikor Trianon szóba kerül, akkor fennen hangoztatják, hogy az bizony jogos volt, mert ennyi és ennyi volt már az idegen elem. Majd amikor te fellépsz az idegenek befogadása ellen, akkor álnaivan széttárják a kezüket, s nem értik, te miért nem akarod, mert mi baj lehet belőle?

Ja, és még valami. A rád törő tatárt utálhatod, a feletted lakó afgánt nem.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére