Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal ismét erkölcsi mélységékbe süllyedt: holtak közösségi oldalain tisztogat a DK

888.hu

2021.04.03. 16:00

A baloldal ismét bebizonyította: nem számítanak az emberéletek (még a sajátjaik sem).

A baloldali politikusok már tavaly november óta hergelnek a keleti vakcinák ellen, aminek emberéletekben mérhető, súlyos következményei vannak – mutatott rá Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. A Magyar Nemzethez több helyről eljutott információk alapján kiderült:

sok helyütt, főleg baloldali vezetésű kerületekben – mint Óbudán, Zuglóban – már az egészséges harmincas korosztályt hívják be a koronavírus elleni oltásra.

Országszerte még javában zajlik a leginkább veszélyeztetett idősebb korosztály oltása, ezzel szemben vannak olyan baloldali vezetésű budapesti kerületek, ahol már egészséges fiatalokat hívnak be a vakcina felvételére. Mindez azt feltételezi, hogy Óbudán és Zuglóban célba ért a baloldal kampánya, a lakosok elbizonytalanítása a keleti vakcinákkal szemben – számolt be a Magyar Nemzet.

Közben a koronavírus-fertőzésben elhunyt, korábban a keleti vakcinák ellen uszító DK-s politikusok közösségi oldalain tisztogatás zajlik – írja a lap.

Mint arról már a 888 korábban beszámolt: Penz András utolsó bejegyzése március 18-ai, a transpack.hu egy cikkét osztotta meg, azután már csak a halálhírét lehet olvasni a közösségi oldalán. A betegeskedését alátámasztó posztok, amelyekre a Magyar Nemzet hivatkozott, eltűntek. Nem lehet olvasni sem a pozitív koronavírustesztjéről, sem arról, hogy bekerült az Uzsoki Utcai Kórház koronavírusos betegeket ellátó osztályára.

Az járványban elhunyt DK-s képviselő pártja oltásellenes nézeteit magáévá téve igen aktívan kampányolt a kínai Sinopharm vakcina ellen. Január 20-án meg is osztott egy ilyen petíciót, amelyben kérte követői támogatását. Később a vakcinák engedélyezési körülményeit firtatta. Február 3-án a Covid-betegek számára ajánlott gyógyszerek ingyenessé tételét követelte. Február 24-én ismételten egy oltásellenes petíciót népszerűsített a szabad vakcinaválasztás jegyében. Továbbá kritizálta az átoltottságot is, erősítve azt az ellenzéki nézetet, mely szerint „a nem létező oltási terv miatt oltási káosz alakult ki”.

Penz oldalához hasonlóan azonban hiába keresnénk a szintén koronavírusban elhunyt Gyűrűs Károly DK-s tatai önkormányzati képviselő közösségi oldalán nyilvánosan megosztott posztját, amiben a helyi politikus örömmel számolt be a Dobrev Klárával történt március 2-i találkozóról. A poszthoz mellékelt képből derült ki, hogy sem Gyurcsány Ferenc felesége, sem meghívója, Konczer Erik, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés baloldali frakcióvezetője nem viselt maszkot és nem törődött az előírt távolság tartásával. A lap azon kérdésére, hogy miért volt szükség a vakcinákkal kritikus tartalmak eltávolítására, lapzártájukig a DK sajtóosztálya nem válaszolt – írja a Magyar Nemzet.

Egyedül a Gyurcsány vezette DK folytat továbbra is oltásellenes kampányt, miközben már több politikusuk is meghalt.

– Mindkét esetben – tehát az álláspontjukat megváltoztató és az oltásellenes álláspont mellett kitartó politikusok körében is – a támogatottság csökkenése várható, hiszen a magyarok többsége ma már azon a véleményen van, hogy mindegy, honnan jön a vakcina, a lényeg az, hogy megvédje az embert – mondta a lapnak Deáák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére