Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem áll le a baloldal az oltásellenességgel: ezek a képviselők támadják a keleti vakcinákat

888.hu

2021.04.08. 19:30

Most éppen Cseh Katalin folytatja az uszítást, de mutatjuk azt az 50 baloldali képviselőt is, aki aláírta a dokumentumot, amellyel meg akarták akadályozni a kínai és az orosz vakcina magyarországi alkalmazását.

 

Hiába tiltakozik a baloldal az ellen, hogy oltásellenesnek nevezik őket, napról napra újra bebizonyítják, hogy minden erejükkel az oltási kampány nehezítésén dolgoznak. Például a Momentum EP-képviselője, Cseh Katalin is folytatja az uszítást a keleti oltóanyagokkal szemben. Az ATV műsorában néhány napja a kínai és az orosz vakcinákkal kapcsolatban kijelentette, hogy szerinte „óriási felelőtlenség volt a magyar kormánytól úgy leszerződni ezekkel a gyógyszercégekkel, hogy nem várták el azt, hogy beadják az engedélyeztetési eljárást az Európai Gyógyszerügynökségnek” – írja az Origo.

Az más kérdés, hogy ezeknek a keleti vakcináknak köszönhetjük, hogy hazánk élen jár az átoltottság tekintetében.

Menczer Tamás a parlamentben emlékeztetett arra, hogy

minden baloldali pártvezető, aki beoltatta magát, a kínai és az orosz vakcinának köszönhette, hogy megkapta az oltást.

Vagy azért, mert kínai vagy orosz oltást kapott, vagy azért, mert másoknak, akik előttük voltak a sorban, ezt adták be, így ők is sorra kerülhettek.

A DK tavaly év végén online konzultációt indított az orosz Szputnyik V és a kínai Sinopharm-oltóanyag ellen. A baloldali párt honlapján közzétettek egy kétkérdéses kérdőívet, amelyben azt tudakolták az emberektől, hogy melyik vakcinát választanák, amennyiben úgy döntenek, hogy beoltatják magukat. A kérdések és az arra adott válaszlehetőségek meglehetősen manipulatívak, irányítottak voltak, azt sugalmazva, hogy a keleti vakcinák nem megbízhatók. A bocsánatkérés helyett viszont a DK április 6-án szép csendben levette a petíciót az oldalról – számolt be az Origo.

A javaslatot 50 baloldali képviselő írta alá, csak kettő hiányzik róla, azonban valószínűleg ennek is csak technikai okai voltak. A lista IDE kattintva tekinthető meg.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére