Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh László a 888.hu-nak: Egy szúrás nem nagy ár az egészségünkért

Jánosy Károly

2021.04.19. 08:00

Cseh László annyira magától értetődőnek tartja részvételét az oltási kampányban, hogy szinte nem is érti a szerepvállalását firtató kérdést. S természetesen a szakértőkre bízza, kinek milyen vakcinát kell beadni.

 

Azt azért hozzáteszi, hogy lelki egészségünkre is hatással van – remélhetőleg hamarosan múlt időt használhatunk ezzel kapcsolatban – a járvány. S persze azokra az amatőr sportolókra is, akik többé-kevésbé rendszeresen jártak uszodába.

„Csak azon lepődtem meg kissé, hogy az olimpiára készülők közül százan nem kértek oltást” – nyilatkozta a háromszoros olimpiai ezüstérmes úszó. „Bár nem hiszem, hogy versenyzőkről van szó, sokkal inkább a szakmai stáb egy-egy tagja vár még. A magam részéről azonban éltem az oltakozás lehetőségével, s most ezúton is arra buzdítok mindenkit, hogy kövesse a jó példát. A szakértők szerint mindegyik vakcina biztonságos, felesleges megkérdőjelezni a hozzáértésüket.”

Cseh Laci szerint nemcsak személyes biztonságunkról van szó, de szeretteinket, barátainkat is meg tudjuk védeni a fertőzéstől, a betegségtől. Egy-két szúrás árán nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Az átoltottság növekedésével párhuzamosan lassanként egyre szabadabbnak érezhetjük magunkat.

„Felforgatta a mindennapjainkat a járvány. Persze már sok minden szinte természetes, így mielőtt kiszállok a kocsiból, automatikusan nyúlok a maszkért. A sok edzés mellett viszonylag kevés időm jutott színházba, moziba, egyáltalán nagyobb társaságba járni, most mégis nagyon hiányolom – a párommal együtt – az efféle programokat. Az oltás közelebb hozza számunkra a nyitást.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére