Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pedofília: hogy lesz egy filmből valóság?

Kovács Nikol

2021.05.28. 07:50

Minden történet ugyanúgy kezdődik.

 

Egy fiatalkorú fiú az interneten keresztül megismerkedik egy negyvenes férfival. Beszélgetni kezdenek, jól érzik magukat, egy hullámhosszon vannak. A fiúcska csonka családban él, ezért a férfi apja helyett apja lesz. Segít neki, lelki támaszt nyújt, tanácsokkal látja el – ahogy azt egy apának kell.

Az ismeretlen, de kedvesnek tűnő férfi ezután összeismerkedik a kedves mamával. Szerelmi viszonyt kezdenek, majd élettársi kapcsolatba bonyolódnak.

A férfi célja, hogy a fiúcska közelében lehessen.

Gondolhatnánk, apai szeretet. Megszánta szegény gyermeket. Csak jót akar.

A valóság azonban ennél sokkal borzalmasabb. A férfi azért kezdett viszonyt a gyermek anyjával, azért építgette oly gondosan az apa-fiú kapcsolatot, hogy közel kerülhessen a gyermekhez.

A férfi pedofil, és szexuális kapcsolatot akart létesíteni a fiúval. De nem csak akart.

Meg is tette.

Itt megállunk, és felocsúdunk, ugyanis a fent említett férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) feljelentése alapján eljárást indított

kiskorú veszélyeztetése bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Déjá vu érzésem támadt a hír olvasása közben, ugyanis 1989-ben Tímár Péter rendezésében elkészült a Mielőtt befejezi röptét a denevér című filmdráma, amelynek sztorija kísértetiesen hasonlít a fent említett történetre.

A film főszereplője, Róbert csonka családban él az édesanyjával, életük egyszerű, hétköznapi, de rettenetes. Egy szép, verőfényes napon Robi édesanyja megismerkedik egy férfival, szerelem szövődik köztük. A férfi csodálatos embernek bizonyul, hiszen a – kezdetben – ellenséges fiút is megnyeri magának.

Kis idő múlva kiderül, hogy a férfi többre vágyik Robi barátságánál.

Érdekes egybeesés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére