Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint kiszivárgott... Jön az „Elk*rtuk”

M. Kovács Róbert

2021.05.26. 11:20

Káosz, erőszak, bizonytalanság... Ezt köszönhette Magyarország Gyurcsány Ferencnek, aki 2006-ban beismerte: pártja hazugságokkal, csalással, számadatok meghamisításával nyert választást. Sokan nem emlékeznek már erre, de hamarosan a Megafilm egész estés játékfilmjében megnézhetik, milyen hazug és aljas kormány felállítására képes a baloldal. Ne felejtsük ezt soha!

 

Akciófilmbe illő lovasroham, kardlapozás, fütyülő gumilövedékek, ruhákat megfestő vörös vízágyúzás...

– ezek nem a „Die Hard 27” képsorai voltak, hanem 2006 véres valósága Magyarországon. Azon a Magyarországon, amelynek gazdaságát, közbizalmát és egységét bontotta meg, hogy az akkori baloldali kormány Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel az élen tönkrevágta a gazdaságot, kiüresítette az egészségügyet, eladósította Magyarországot.

A kiszivárgott őszödi beszéd a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb szégyene. Ennél csak az nagyobb szégyen, hogy mindezek okozója, Gyurcsány Ferenc ma is a baloldali politikai elit háttértábornoka, irányítója.

Az Őszödi Böszméhez és vazallusaihoz húzó baloldali sajtóorgánumok az elmúlt hetekben „kiszivárogtatták”, hogy

hamarosan megtekinthető lesz Kálomista Gábor producer filmje, amely a véres 2006-os eseményeket, az akkori politikai vezetés aljasságát és az azt követő káoszt mutatja be.

Érthető, hogy fáj nekik a tény: a Megafilm produkciója azoknak is bemutatja Gyurcsány és kormánya aljasságát, akik most lépnek csak választókorba, és még elhiszik, hogy a lángosozó, tornacipős, táncikáló, GIF-gyártó, TikTok-sztárrá avanzsáló joviális, bár néha kissé tintásnak tűnő politikus rendes ember.

Nézzétek meg, srácok, és utána mondjátok, hogy csatlakoztok

a „TeamDobrevhez”, amely valójában nem más, mint Gyurcsány Ferenc újjáalakítandó „Kommunista Ifjúsági Szövetsége” (KISZ),

amelyben pályáját kezdte a baloldal mostani nagyvezíre, és amely szervezetből kilopott vagyonnal léphetett be Gyurcsány Ferenc a magyar milliárdosok körébe, hogy most nagystílűen utasítgasson mindenkit egy zsidó családtól rekvirált szemlőhegyi villából!!!

És akkor jöjjön egy kis ízelítő abból, hogyan látták a szégyenteljes 2006-os eseményeket az Elk*rtuk alkotói:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére