Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyerekmese-remake készül kis pc-adalékkal

888.hu

2021.05.27. 20:00

A Paramount+ bejelentette, hogy elkészíti a Fecsegő tipegők felújított verzióját. Ezúttal is jut majd pár LMBTQ-karater a gyerekeknek.

 

A Fecsegő tipegők egy kilenc évadot megélt amerikai gyerekrajzfilm-sorozat volt, amelyet Magyarországon is sugároztak. Több mint tizenöt évvel később felújított verziót készítenek belőle. Persze a meleg karakterek most sem maradnak el.

A rajzfilm két fő karakterének, Philnek és Lilnek az anyja, Betty az új változatban LMBTQ-szereplő lesz – írja a Breitbart.

Bettyt a hírhedten Trump-ellenes Natalie Morales fogja szinkronizálni.

Ő így nyilatkozott a készülő rajzfilm karakteréről:

Betty egy egyedülálló anyuka, aki saját vállalkozását viszi ikergyermekei mellett, és még így is van ideje a barátaival és a közösségével lógni. Azt gondolom, ez nagyszerű, mert példával szolgál arra, hogy boldogan és egészségesen élheted az életed mint queer személy. Ez jó jelzőfény lehet a fiatal queereknek, akik talán semmilyen példát nem látnak erről.”

 

Az, hogy a karakter mennyire életszerű, erőteljesen megkérdőjelezhető. Már csak abból kiindulva is, hogy két gyerek és vállalkozás mellett mennyi ideje marad az embernek egyedülállóként. Nagy eséllyel semennyi. Persze az LMBTQ-közösség tagjai mind „szuperhősök”, és természetesen többre képesek, mint egy átlag hetero, úgyhogy az alábbiaktól mindenki tekintsen el.

(Borítókép forrása: Breitbart)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére