Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már egymásra sem kíváncsiak az elvtársak, Molnár Gyula majdnem elaludt a parlamentben

Prokaj Dávid

2021.06.07. 17:00

Molnár Gyulát finoman szólva sem hozta lázba Bangóné ordibálása és hazugságcunamija, amit előadott a parlamentben. Mondjuk ki: elvitte a show-t képviselőtársa elől.

 

Miután Bangóné lepatkányozott több millió kormánypárti szavazót, nem reménykedhet abban, hogy ezeket az embereket meg tudja még szólítani valaha. Továbbá bizonyította, hogy helyesírása is, mondjuk ki, hiperpasszív. De gondolom, ahogyan Karácsony, úgy ő is próbálkozik majd idővel felfrissíteni a tudását.

De az még számunkra is meglepő volt, hogy a parlamenti felszólalása képviselőtársa, Molnár Gyula számára is érdektelen volt.

Pedig a képviselő asszony ismét hozta a szokásos mantrákat: folytatta a halálkampányt, valamint szóvá tette, hogy az egészségügy minden bajáért a jelenlegi kormányt terheli a felelősség. Korábbi miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc azt azonban már nem engedte meg neki, hogy arról is szóljon, 2010 előtt mivé züllesztették közösen az ágazatot, azt meg pláne nem, hogy azóta milyen fejlesztések mentek végbe.

Bangónét egyébként is kihívás csak úgy végighallgatni. Molnár Gyula volt szoci elnök nem is tudott megbirkózni ezzel a kihívással.

Olyannyira fárasztó volt hallgatnia, hogy kis időre álomba is szenderült.


Aztán amikor Bangóné a kelleténél jobban felemelte bájos hangját, arra azért egy-egy alkalommal a képviselő úr is felriadt, és heves bólogatásba kezdett.

Tudják, úgy, mint amikor egy unalmas délelőtti tanórán a tanárnő egy váratlan kérdéssel felébreszti a fáradt kisiskolás gyermeket.

Mondhat bármit Bangóné a kormányról és az egészségügy helyzetéről, együtt érezni most kizárólag Molnár Gyulával tudunk.

Ugyanis olyan állapotban vannak az elvtársak, hogy már egymásra sem kíváncsiak.

Év eleje óta ugyanazt a hazugságot mantrázzák, hogy Magyarországon haltak meg a legtöbben koronavírusban – a világon! A hitelesség szikrája sincs meg bennük. Különösen akkor nem, amikor az egészségügy megmentéséért hisztiznek.

A végén azért a képviselő úr illedelmesen és hatalmas lelkesedéssel megtapsolta a felszólalót.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére