Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem térdel majd a meccsek előtt a magyar válogatott

888.hu

2021.06.08. 12:00

Az UEFA és a FIFA szabályai nem engedik a politizálást a pályán és a stadionban sem, amit az MLSZ nemcsak elfogad, de egyet is ért vele.

 

Az utolsó felkészülési mérkőzésére készül az Európa-bajnokság előtt a magyar válogatott, kedden este az írekkel méri össze erejét a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozót megelőző sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta: optimistán várja a mérkőzést, amelyen jobb teljesítményre számít csapatától, mint amit a múlt héten Ciprus ellen mutatott.

Nikolics Nemanja, a válogatott támadója elmondta: 2016-ban is jó csapatunk volt, de a mostani válogatott taktikailag és csapatszellemben is felülmúlja az öt évvel ezelőttit.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményében kiemelte, hogy

a sport alapértéke az esélyegyenlőség, a játékostárs és az ellenfél tisztelete.

A labdarúgás azért válhatott a világ legnépszerűbb sportjává, mert mindenkié. A magyar válogatott nemcsak minden esetben követi a nemzetközi szabályokat és normákat, hanem mindenkinek megadja a tiszteletet – legyen szó ellenfélről, szurkolóról vagy bárki másról. Az MLSZ „A gyűlölet nem pálya” kampány keretében harcol évek óta a gyűlölet minden formája ellen. Az UEFA és a FIFA szabályai nem engedik a politizálást a pályán és a stadionban sem, amit az MLSZ nemcsak elfogad, de egyet is ért vele.

A válogatott a mérkőzések előtt nem térdeléssel fogja kifejezni a gyűlölet bármilyen formájának elítélését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére