Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Szezám utcában is megünnepelték a Pride hónapot

888.hu

2021.06.21. 12:45

A gyerekeknek szánt műsorban a múlthéten levetítettek egy érzékenyítő műsort, mely tökéletes propaganda-anyag lehetne az LMBTQ lobbinak.

 

A Breitbart írta meg, hogy a műsorban ezúttal egy meleg házaspár mutatnak a Pride hónap alkalmából. A Szezám utca nevet viselő, kifejezetten gyerekeknek szánt bábfilmsorozat új epizódjának sikerült éppen a Family Day (Családi nap) címet adni.

A provokációnak és agymosásnak szánt epizódban az egyik karakter, Nina mutatja be testvérét, Dave-t és annak férjét, Frank-et, valamint közösen nevelt lányukat, Mia-t a barátainak. Az epizódban a családi napot ünneplik vidáman, mosolygósan, hogy teljesen legyen az agyrém és az agymosás.

A Szezám utca mindig is a sokféleség és az befogadás egyik barátságos helyszíne volt”

- írta Alan Muraoka színész a közösségi oldalán. Hozzátette, hogy nagyon megtisztelő a számára, hogy ezt a mérföldkőnek számító epizód elkészítésében ő is részt vehetett.

A Szezám utca már tavaly is szentelt egy 30 perces műsort abból a célból, hogy megmutathassa a gyermekek azt, hogyan lehetnek „antirasszisták”. A hírek szerint ebben meg is határozták a fiatalok számára azt, hogy mit is jelent számukra a „rasszizmus” fogalma.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére