Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMBTQ-ideológia népszerűsítésének élén áll Belgium

888.hu

2021.07.05. 17:10

Belgiumban a civil szervezetek, már kisiskolás korúaknak tarthatnak felvilágosító órát.

 

Belgium a nyugat-európai liberális demokráciákhoz képest is jóval megengedőbb az úgynevezett LMBTQI+ ideológia népszerűsítésében. Ha úgy tetszik, az ideológia szélsőségesen liberális változatával találjuk szembe magunkat – írta meg az Origo.

A legtöbbször a Soros-hálózathoz kötődő civil szervezetek munkatársai bármikor felvehetik az iskolákkal a kapcsolatot „érzékenyítés„ céljából. A program szerint animációs játékok és animátorok segítségével világosítják fel a diákokat:

Elmondják, hogy hol érhetik el az LMBTQI+-közösségekre vonatkozó internetes platformokat, levetítenek egy „érzékenyítő” kisfilmet abból a célból, hogy a diákok kérdéseit orientálják, és után pedig egy kérdés-felelt foglalkozást tartanak.

Az óra végén „érzékenyítő„ kiadványokat népszerűsítenek, szórólapokat osztogatnak.

'Genderérzékenyítés' egyik fontos terepe Belgiumban az oktatás, erre egy regionális példa az Arc-en Ciel Wallonie” (Vallon Szivárvány Egyesület) ami Belgium francia ajkú régiójában működő szervezet. Céljaik pedig, hogy: a homoszexualitás és biszexualitás megismertetés a társadalommal,

ezért a civil szervezet több tucat különböző projektet indított az LMBTQI+ közösségek láthatóságának és megismerésének növelése céljából.

Ezek mellett vannak civil szervezetek, amik már kisiskolás (6-10 évesek) korosztályban is tartanak érzékenyítő órát, ahol azt hangsúlyozzák, hogy a kisgyereknek joga van ahhoz, hogy az legyen, aki lenni akar, és papás/mamást vagy mamás/mamást, vagy épp papást/papást játszhat, ha azt akar.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére