Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindig van lejjebb: Jakabék feljelentik a melóst „közúti veszélyeztetés” miatt

888.hu

2021.07.15. 11:30

A Jobbik elnöke és asszisztense bocsánatkérés helyett feljelentést tesz a munkagépet vezető munkás ellen, akinek munkáját egy építkezés kellős közepén zavarták meg egy kampányvideó miatt.

 

Jakab Péter kirohanásától és az építkezésen dolgát végző munkásember megalázásától hangos a média. Az ügyet azonban még mindig nem sikerült lezárni, sőt Jakabéknak áll feljebb.

Mint ismeretes, Kovács Gyula, a „munkagépes melós” egy fonyódligeti építkezésen tette a dolgát, amiért a fizetését kapja, miközben

a Jobbik elnöke és asszisztense az építkezés kellős közepén kampányvideót forgatott.

Jakab felháborodását az váltotta ki, hogy a munkás elkezdett feléjük tolatni a munkagépével, állítása szerint el akarta őket ütni, valójában pedig csak a munkáját próbálta végezni.

Ezután következett a szóváltás, amelynek minősége

tökéletesen bemutatta Jakab Péter parlamenti felszólalásaiból jól ismert primitív stílusát.

Nem csak a bocsánatkérés maradt el, Jakab és asszisztense, Molnár Enikő feljelentette a munkást közúti veszélyeztetés bűntette miatt...

Szerintük a videón is látszik, hogy az eset nem építkezésen, hanem közterületen zajlott, és a csúnya Fidesz-sajtó már megint hazudik.

Kíváncsian várjuk, hová tud még süllyedni az Országgyűlésben krumpliszsákkal bohóckodó, a közemberek munkáját hátráltató pártelnök. Vajon mikor veszi észre, hogy lassan tényleg nincs lejjebb?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére