Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szervezett bűnbanda alakult az Örs vezér terén

888.hu

2021.08.06. 07:15

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat. Az egykor szebb napokat megélt környéket ellepték az ittas és bedrogozott kéregetők, akik óriási koszt hagynak maguk után. Utasként megrázó végigsétálni az aluljárón, ahol a saját vizeletében fekvő ittas ember is mindennapos látvány.

 

A Metropol rejtett kamerás felvételein jól látható, hogy egy szervezett bűnözői csapat alakult a téren. A fekete pólós tűnik a főnöknek, miután a környéken található összes gyanús alakkal beszélgetett, és láthatóan valami előre megtervezett feladatot vázolt fel nekik. Miután kiosztotta a „teendőket”, úgy csináltak, mintha nem ismernék egymást.

Egy női ruhás férfi fel-alá járkál, szemével fürkészi az embereket, hogy kihez mehetne oda. Minden bizonnyal szexuális szolgáltatást adna, erre utal az ilyen alakoknál megfigyelhető, látható helyre rögzített

kézfertőtlenítős flakon is.

A videóban felbukkan egy kölyökkutyás alak, aki az „értekezlet” után eltűnik, majd percek múlva felbukkan a metró távolabbi kijáratánál, és letelepedik az egyik oszlop mellé kéregetni, úgy, mintha senkit sem ismerne – írják.

Egyre rosszabb a helyzet, óránként jönnek hozzánk kuncsorogni a zűrösebbnél zűrösebb arcok. Rendőrt, közterest alig látni. Próbáljuk őket elküldeni, de mindig visszajönnek. Sokszor a vásárlókat is elüldözik”

– mondta a lapnak az egyik bolt eladója, aki szerint az Örs vezér tere lett a legszörnyűbb tér a fővárosban. Egy másik kereskedő is panaszkodott, hogy az utóbbi pár évben nagyon leromlott a tér biztonsága.

Nagyon nehéz így nap mint nap dolgozni, de sajnos meg kell szoknunk. Kéregetnek, kiabálnak, zavarják az embereket. Már hat éve van itt üzletem, de ilyesmi az elején nem fordult elő, mára teljesen eltűnt a közbiztonság.”

 

Borbély Ádám, Zugló Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselője a Metropolnak elmondta, hogy a kerület korábbi jobboldali vezetése egyszer már felszámolta a problémát.

Rendeletben tiltottuk be a közterületen való életvitelszerű tartózkodást, amitől a közbiztonság is jobb lett. A rendelkezést viszont később a baloldali többségű testület elkaszálta. Magyarul az akkor kerületi polgármesterként tevékenykedő Karácsony Gergely »engedélyezte« a hajléktalanok közterületi lakhatását, aminek meg is lett a következménye”

– jelentette ki a Metropolnak a képviselő.

A forgalmasabb zuglói közterek, mint a Bosnyák tér, a Stadionok vagy a vasútállomás környéke, is egyezést mutat az Örs vezér terei viszonyokkal.

(Kép forrása: Metropol)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére