Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A HVG szerint üres a Balaton, egy japán lap elismerte a magyar járványkezelés sikerességét

888.hu

2021.08.07. 19:59

Tucker Carlson amerikai műsorvezető kifejtette, miért nem szabadabb Amerika Magyarországnál, már a negyedik SMA-betegségben szenvedő gyermek kapta meg a Zolgensma génterápiás kezelést.

A függetlenobjektív baloldali média a szokásos fakenews gyártásához hűen hozta a formáját; a HVG Facebook-bejegyzése szerint ugyanis a Balaton nem eléggé látogatott sőt, üres.

Eközben Magyarország a harmadik a Nikkei japán gazdasági napilap listáján, amely a világ 120 országát rangsorolja aszerint, hogy hol mennyire sikeres a koronavírus-járvány kezelése.

A világ legnagyobb példányszámú gazdasági újságja havonta frissített listáján (Nikkei COVID-19 Recovery Index) három mutató, a járványkezelés, az oltás és a koronavírussal összefüggő korlátozó intézkedések szerint rangsorolja a világ országait.

Nem csak a járványkezelésben vagyunk sikeresek, pénteken ugyanis megtörtént a negyedik, államilag finanszírozott Zolgensma génterápiás kezelés.

A Bethesda Gyermekkórház tájékoztatása szerint az elmúlt hónapban három kislány és egy kisfiú részesült ebben a kezelésben, minden gyermek az állapotának megfelelően jól van, az utánkövetés izolált körülmények között zajlik.

Az Egyesült Államok nagyszerű ország, de hazudik, aki azt mondja, hogy szabadabb Magyarországnál – mondta Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív televízió műsorvezetője szombaton Esztergomban.

A Mathias Corvinus Collegium közélet-kulturális fesztiválján (MCC Feszt) tartott előadásában a befolyásos amerikai közéleti kommentátor hangsúlyozta: az Egyesült Államokban fizikai fenyegetés és cenzúra vár azokra, akik hangosan bírálják a politikai fősodor irányvonalát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére