Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok amnesztiájához kötik az infrastruktúra törvény elfogadását a demokraták

Ányos Miklós

2021.08.13. 17:30

Szélsőbalos demokraták figyelmeztették a törvényhozókat, hogy blokkolni fogják az úgynevezett kétpárti infrastruktúráról szóló törvényjavaslatot, ha nem fogadják el több millió illegális bevándorló amnesztiáját a Kongresszusban.

A progresszív demokraták azt mondták, hogy mindaddig ellenzik a törvényjavaslatot, amíg a mérsékelt demokrata és republikánus szenátorok is ellenzik a 3,5 billió dolláros költségvetési határozat elfogadását, ami magában foglalja az illegális bevándorlók amnesztiáját.

Az amnesztia körülbelül 107 milliárd dollárba kerülne az amerikai adófizetőknek, bár a nemzet dolgozó- és középosztályának leszorított és kieső bérének költsége valószínűleg jelentősen megnövelné ezt a becslést.

Az amnesztia elfogadása esetén, több millió újonnan legalizált külföldi munkavállalóval felfújnák az amerikai munkaerőpiacot, amivel közel 16 millió amerikai maradna munkanélküli, akik mindannyian teljes munkaidős állást szeretnének.

További 4,6 millió amerikai lenne alul foglalkoztatott, szintén teljes munkaidős állás igényével.

Már a jelenlegi bevándorlási szintek is nyomást gyakorolnak az Egyesült Államok béreire, miközben mintegy 500 milliárd dollár vagyont vesznek el az amerikai dolgozóktól és a középosztálytól a munkáltatók az újonnan érkezőknek – állapította meg a Nemzeti Tudományos, Mérnöki és Orvostudományi Akadémia kutatása.

A Kongresszusi Költségvetési Hivatal (CBO) többször is megállapította, hogy az illegális bevándorlók amnesztiája nettó adóelvonást jelentene az amerikai adófizetőknek, miközben csökkenti az amerikai béreket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére