Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kettős mérce Brüsszelből, tanárpofozás a TikTokon, a németek megint LMBTQ-mesekönyvvel jönnek

888.hu

2021.10.05. 20:00

A migráció kérdésében Brüsszel továbbra is kettős mércét alkalmaz. A TikTok nevű alkalmazás újabb bizarr trenddel forgatja fel az iskolák rendjét. Németországban továbbra is úgy érzik, hogy egy LMBTQ-mesekönyvre van leginkább szükség Magyarországon.

 

Amikor hat éve Magyarország kerítést épített a határon, kemény támadások célpontja lett Brüsszel és néhány tagállam részéről. Most ugyanazért Litvániát vagy Lengyelországot mindenki dicséri – fogalmazott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap által közölt interjúban.

Az USA-ban újabban olyan trend terjed a TikTokon, hogy a diákok verik a tanárokat.

Arra figyelmeztetik az amerikai hatóságok a fiatalokat, hogy a TikTok legújabb kihívása – amely arra ösztönzi a diákokat, hogy pofozzák meg a tanáraikat – súlyos büntetőjogi következményeket vonhat maga után. A „fondorlatos pofon” névre hallgató TikTok-trend először az iskolai tulajdon rongálására ösztönözte a diákokat, októberben viszont már a tanárpofozásra sarkallta a fiatalokat.

A világ legszebb ruhája című gyerekkönyvet – négyéves kortól ajánlják – a 100% Mensch stuttgarti LMBTQ-szervezet gondozta, ők is fordították le a kötetet, mintegy

tiltakozásképp Magyarország ellen.

A szervezet munkatársai a honlapjukon közzétett nyilatkozatban azt írták, hogy „az ötlet akkor jutott az eszükbe, amikor megtudták, hogy egy magyarországi könyvkereskedőt megbüntettek, mert egy szivárványcsaládokról szóló gyermekkönyvet árult, anélkül, hogy azt a különösen veszélyes vegyi anyagoknál szokásos figyelmeztető jelzésekkel megjelölték volna”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére