Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ismét rendőrellenes törekvéseket támogat, lemondott Ózd karlendítő jobbikos alpolgármestere

888.hu

2021.10.07. 19:59

Az Európai Bíróság igazat adott a magyar kormánynak a 2020-ban véget ért, a rezsicsökkentést érintő kötelezettségszegési eljárásban, zaklattak egy londoni nővért a nyakláncán viselt kereszt miatt.

 

A Texas államban található Austinban november 2-án megszavaztatnának egy törvénytervezetet (Proposition A), amelynek értelmében ezer lakosra legalább két rendőrnek kell jutnia, illetve évente további 40 óra képzést biztosítanának a tiszteknek olyan témákban, mint a fegyverkezelés és az aktív „lövöldözős” helyzetek.

A Fox News által megszerzett dokumentumok tanúsága szerint

a Soros-féle Open Society Policy Center a múlt héten 500 ezer dollárral tömte ki az Equity Austin nevű szervezetet, amely azért dolgozik, hogy a Proposition A-t ne fogadják el.

Integetés nélkül köszönt el az ózdiaktól karlendítő jobbikos alpolgármesterük. Farkas Péter Barnabásról először 2018-ban került elő egy fénykép, amelyen karlendítést mutat be egy lengyelországi holokausztmúzeumban. Néhány napja a politikus még azzal magyarázta a fotót, hogy csak integetett. A Momentum és az MSZP azonnal megvonta támogatását a jelölttől, de a DK és a Jobbik nem határolódott el tőle. Dobrev Klára például felmentően nyilatkozott a politikusról.

Az Európai Bíróság igazat adott a magyar kormánynak a 2020-ban véget ért, a rezsicsökkentést érintő kötelezettségszegési eljárásban, így Magyarország sikeresen megvédte a rezsicsökkentés eredményeit.

Diszkrimináció ért egy londoni nővért a nyakláncán hordott kereszt miatt. A nővért a Keresztény Jogi Központ védi, és zaklatással, közvetlen és közvetett megkülönböztetéssel, valamint tisztességtelen elbocsátással vádolja a Croydoni Egészségügyi Szolgálatot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére