Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem hátrál meg a kormányzóhelyettes, aki mocsoknak nevezte a transzgenderizmust

Ányos Miklós

2021.10.11. 13:50

„Nincs rá indok, hogy bárhol Amerikában bárkinek is beszélnie kelljen a gyerekek előtt a transzneműségről, a homoszexualitásról vagy bármiféle mocsokról” – mondta korábban Mark Robinson észak-karolinai kormányzóhelyettes.

 

Robinson kitart a lemondását követelőkkel szemben:

Nem hátrálok meg!”

Mark Robinson republikánus kormányzóhelyettes júniusban az észak-karolinai Seagrove-ban lévő Asbury Baptista Templomban beszélt, ahol mocsoknak minősítette a „transzgenderizmust” és a homoszexualitást, majd elítélte, hogy ilyesmit tanítanak az iskolákban.

Nincs rá indok, hogy bárhol Amerikában bárkinek is beszélnie kelljen a gyerekek előtt a transzneműségről, a homoszexualitásról vagy bármiféle mocsokról”

– mondta Robinson.

És igen, mocsoknak neveztem. És ha nem tetszik, hogy annak neveztem, gyere, és nézz körül.”

Észak-Karolina állam demokrata szenátora, Jeff Jackson „természetesen” azonnal követelte Robinson lemondását a megjegyzései miatt, ahogy Roy Cooper demokrata kormányzó és a Fehér Ház is elítélte Robinsont. De ezeket meg ki nem sz*rja le?

A WRAL-TV-nek nemrégiben adott interjújában Robinson kijelentette, hogy nem fog bocsánatot kérni a megjegyzéseiért, és rámutatott a politika kettős mércéjére
Nem fognak megfélemlíteni. Nem hátrálunk meg. Nem fogjuk megváltoztatni a nyelvünket”

– mondta Robinson.

Nem szégyellem a szavakat, amelyeket használtam. A jövőben is használni fogom, mert ismét itt az ideje, hogy a szülők határozottan állást foglaljanak gyermekeik mellett.”

Később azt is mondta:

Elegem van abból, hogy a jobboldali embereket démonizálják a beszédükért, míg a baloldali emberek gyújtogatnak, verekednek, rabolnak, fosztogatnak – egész városokat foglalnak el, és megússzák.”

Robinson szombaton a Facebookon közzétett videóban reagált a növekvő online felháborodásra. Elmagyarázta, hogy nem gyűlöli az LMBTQ-embereket, viszont

ellenzi a szexualizált tananyagot az állami iskolákban, a transzneműséggel kapcsolatos és más „szexuális jellegű” népszerűsítő tananyagokat.
Hadd mondjam el világosan itt és most: nem hátrálok meg”

– tette hozzá.

Engem nem hallgattatnak el... Továbbra is harcolni fogok a gyermekeink jogaiért, hogy olyan oktatásban részesüljenek, amely mentes az osztálytermekbe nem való szexuális fogalmaktól. És nem érdekel, hogy ez kinek nem tetszik.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére