Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarországnak fontosak az egyiptomi határok, két éve főpolgármester Karácsony

888.hu

2021.10.13. 20:00

Orbán Viktor az egyiptomi kormányfővel tartott sajtótájékoztatót, ahol Egyiptom határainak fontosságáról is beszélt. Ma két éve, hogy megszavazták Karácsonyt Budapest élére. Újabb iskolát ért el Angliában a progresszív oktatás.

 

Orbán Viktor Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnökkel tartott sajtótájékoztatót. A miniszterelnök szerint Berlin biztonsága nem a berlini külvárosoknál kezdődik. Párizs biztonsága nem a francia–német határnál kezdődik. Brüsszel biztonsága nem a brüsszeli külvárosoknál kezdődik, hanem a szerb–magyar határnál, és egy tágabb összefüggésben ott kezdődik Egyiptomnál, az ország szárazföldi és tengeri határainál.

Két éve döntöttek úgy az emberek, hogy egy jobb élet reményében Karácsony Gergelyt szeretnék a főváros élén látni. A főpolgármester elmúlt két éve egy mexikói szappanoperához hasonlít. Volt itt minden (a teljesség igénye nélkül): biciklisáv a Nagykörúton, nyelvvizsgabotrány, méhlegelő, „szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog!” szállóige, illetve a miniszterelnök-jelöltségi bohózatban is aktív szerepet vállalt.

Az angliai Leicestershire-ben egy iskola betiltotta a „jó” és a „rossz” kifejezést a tanulók viselkedésének leírására, mert az igazgató ki akarta iktatni az érzelmeket jelölő szavakat az osztálytermi oktatásból. A Loughborough Amherst School tanárai ezentúl a jó és a rossz viselkedést az „ügyes” és az „ügyetlen” szavakkal írják le.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére