Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem szűkölködik Bige László baloldali oligarcha: még vadászbirtoka is van Erdélyben

888.hu

2021.11.03. 12:40

A Mediaworks Hírcentrum videóban mutatja be a baloldali milliárdos birtokát, amely az erdélyi Komandó községben található.

 

Az Origo megírta, hogy Komandó község az erdélyi Kovászna megye hegyei között fekszik, ezer méter magasan. A települést nagyjából ezren lakják, akik leginkább fakitermelésből, turizmusból és állattartásból élnek, valamint abból, hogy összegyűjtik és eladják az erdei gombákat.

A festői szépségű település nyugalmát csak egyszer-egyszer zavarja meg egy érkező helikopter, ilyenkor a községben tudni lehet: Bige László érkezett kipihenni a fáradalmait. Saját vadászterülete is van itt, 2011-ben akkora szarvast ejtett el, amelynek agancsáért 24 ezer eurót kellett fizetnie.

A Mediaworks Hírcentrum videóját itt lehet megtekinteni:

Szintén az Origo írta meg idén márciusban, hogy „a baloldal új Simicskája” hosszabb interjút adott Gulyás Márton baloldali aktivistának, amelyben próbálta megfenyegetni az igazságszolgáltatást, amiért súlyos gazdasági bűncselekmények alapos gyanúja miatt folyik ellene nyomozás. A beszélgetés során birtokában lévő dokumentumokról is szó esett, amelyeket nem fél felhasználni. A lap szerint Gyurcsány Ferenc megígérhette neki, hogy ha hatalomra kerül, nem kell börtönbe vonulnia, ezért cserébe pedig azt kérte tőle: finanszírozza a baloldal kampányát.

A közelmúltban a vörös báró azt is elmondta a Klubrádiónak, hogy a választási kampányban minden segítséget meg fog adni a baloldalnak és az összefogás miniszterelnök-jelöltjének, Márki-Zay Péternek. Ezért cserébe azt várhatja, hogy a baloldal győzelme esetén számára kedvező fordulatot vesz a büntetőügye. Ugyanis az üzletember ellen jelenleg is bírósági eljárás folyik vesztegetés, valamit hűtlen kezelés vádja miatt.

Tegnap Márki-Zay Péter a Hír TV kamerája előtt elismerte: többek között Bige László pénzbeli támogatását is szívesen fogadja.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére