Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Klímahelyzet – Pirulni kényszerült a hercegnő Biden hangos és illatos megjegyzése miatt

888.hu

2021.11.08. 20:30

Joe Biden elkötelezett híve az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentésének, ám nemes szándékainak látványosan ellentmondott a glasgow-i klímacsúcsot követő fogadáson. Azaz szavak helyett egy életerős szellentéssel jelezte, tisztában van a probléma súlyával. A Daily Mail szerint a téma ilyetén módon történő zajos felvetése látványosan pironkodásra késztette az amerikai elnök mellett álló Camilla cornwalli hercegnőt.

Az angol napilap szerint Camillát annyira megdöbbentette a klímahelyzet nyers amerikai valósága, hogy a füle tövéig elvörösödött. Mellesleg a fogadás előtt nem sokkal Biden a skóciai COP26 klímakonferencia megnyitóján elszunyókált egy kicsit. Mondjuk ez a washingtoni és a glasgow-i időzóna néhány órás eltérésével is magyarázható, ám a (bél)gázok hangos kiáramlását nem lehet erre fogni.

A Daily Mail forrása szerint Biden udvariasan beszélgetett a Kelvingrove Művészeti Galériában tartott fogadáson Camilla hercegnővel, aki döbbenten hallotta a furcsa, ám félreérthetetlen zajt.
„-
Olyan hosszú és hangos volt, hogy lehetetlen volt figyelmen kívül hagyni. Nem csoda, hogy Camilla másról sem tudott beszélni az est folyamán” - idézte a Daily Mail az informátort.
Állítólag nem először törte meg a csendet ilyen módon Biden. Tavaly májusban a republikánusok, köztük Donald Trump Jr., közzétett egy videoklipet Bidenről, amelyben az elnök alfele felől gyanús hang jött ki, miközben élőben közvetítették Tom Wolf pennsylvaniai kormányzóval folytatott eszmecserét. A videóról – amely #Fartgate (finggate) címszó alatt rövid ideig felkapott volt a Twitteren – azonban kiderült, hogy nem volt valódi.
A
hangos skóciai esetet a Fehér Ház nem akarta kommentálni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére