Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Agybaj: Márki-Zay szerint Orbán fasiszta pártállamot épít

Horváth K. József

2021.11.10. 16:40

Ember maradhatok-e a saját hazámban? – tette föl a drámai kérdést Bősz Anett az ATV A nap híre című műsorában. Jó Márki-Zay talán inkább kiadná a jelszót: Hajrá, Brüsszel!

 

A kérdés nyilvánvalóan költői. Ha valaki ma Magyarországon úgy érzi, hogy nem maradhat ember, akkor az egyéb gazságokra is képes. Ott ül egy politikus egy baloldali televízió stúdiójában, a sajtószabadság természetes körülményei között kedve szerint kritizálva a regnáló kormányt. Szemlátomást jó egészségi állapotban van, süt róla, hogy nem hajléktalan, zsebében egymillió forintot bőven meghaladó havi fizetéssel, s arról beszél, hogy ember maradhat-e a saját hazájában.

Ezen sóhajtozik az a Bősz Anett, aki a parlamentben is csak kegyelemből lehet képviselő. Liberálisként ugyanis esélye sem lett volna, hogy a szavazók megválasszák, ezért bekönyörögte magát a szocikhoz, hogy helyezzék már el a listájukon az Országgyűlésben. Sokáig persze ott sem bírt a fenekén maradni, hamar összerúgta a port velük, így átkerült a Párbeszéd frakciójába. Majd amikor ott sem volt biztos abban, hogy ember tud maradni az embertelenségben, azaz legfrissebb pártjában, akkor függetlenként volt kénytelen nyomorogni a képviselői jövedelméből. Aztán hogy, hogy nem, befogadták a Demokratikus Koalícióba. Eddigi egyetlen választási sikerét az előválasztáson tudta felmutatni, amikor csak baloldali szavazók voksoltak baloldali jelöltekre. Ez arra jogosítja fel, hogy az éles megmérettetésen majd valószínűleg alulmaradhasson a kormánypárti jelölttel szemben Pest megyében.

Tehát most, amikor lényegében nulla politikai teljesítménnyel, viszont emberi és politikai jogainak gyakorlása teljében, kiegyensúlyozottan éli mindennapjait, kétséget fogalmaz meg, hogy ember-e a saját hazájában, mert ilyen kormány alatt, ugye, nem lehet emberhez méltó életet élni. S ezt sugallja a tévénézőknek is, akiknek, ugye, eszükbe sem jutott ilyen ostobaságról filozofálni.

De nézzük csak, ha – feltéve, de nem megengedve – a baloldal győzne az áprilisi választáson, akkor mitől érezné magát embernek ez a nagyszerű asszony. Bár ezzel a kifejezéssel is óvatosan kell bánni, mert a szoci Korózs Lajos kamuvideójában a magát mentősnek kiadó szélhámost nevezte nagyszerű asszonynak, aki a felvételen azt hazudta, hogy nála a járvány miatt a kórházból hazaküldött betegek közül tízből kilenc meghalt.

Szóval a legnagyobb tisztelettel beszélve Bőszről, a nagyszerű asszonynak föltehetjük a kérdést: mikor lehetne emberhez méltó életet élni napjaink Magyarországán?

Akkor, ha eltörölnék a Márki-Zay által a kukába kívánt rezsicsökkentést? Akkor, ha úgy takarékoskodnánk a rezsivel, ahogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje javasolja? Használjunk kevesebb gázt, villanyt, vizet, és fizessük meg ezért a jelenlegi sokszorosát kitevő piaci árakat, amelyeket a kormány jelenleg a legalacsonyabban tart az Európai Unióban? Hogy a magyarok is úgy éljenek a baloldal uralma idején, amint azt a német és osztrák érzékenyítő filmek példaként már bemutatják, hogy télen hideg otthonunkban vastagon felöltözve, gyertyából és virágcserépből konstruált „fűtőtesttel” temperálunk, amely legalább a kezünket fölmelegíti? Attól érezné magát embernek, ha Ylva Johansson uniós biztossal, a svéd kommunista párt egykori tagjával cseresznyézne egy tálból, aki szerint a bevándorlók nélkül szegényebb lenne az unió? Akkor lehetne emberibb életet élni, ha kinyitnánk a kapukat a migránsok előtt – mint Márki-Zay tervezi –, hogy szabad utat adjunk nemzeti kultúránk felforgatásához, megszokott életünk sárba tiprásához, a késelésekkel, robbantásokkal, gázolásokkal végrehajtott terrorcselekményekhez, lányaink, asszonyaink meggyalázásához?

Az lenne emberibb Bősz Anettnek, ha az LMBTQ-lobbi szabadon érzékenyíthetné gyermekeinket az óvodában, iskolában a szülői akarattól eltérő szexuális orientáció megismerésére, a nemátalakító műtétek elvégzésének lehetőségeire?

Az volna Bősz Anett fogára való, ha a magyar miniszterelnök úgy köszöntené a hallgatóságot, hogy Hajrá, Magyarország! Hajrá, Brüsszel!, ahogy Márki-Zay első külföldi útján a belga fővárosban tette?

Ezek után önök csodálják, hogy a magyarok háromszor egymás után mereven elzárkóztak az efféle bűzös iránytól, és rendre kétharmaddal utasították el Gyurcsányt, a rasszista Jobbikkal is szövetkezni képes baloldali pártokkal együtt?

Bősz Anettnek az az emberi, ha ilyen előzmények után Márki-Zay Péter ki merészeli jelenteni, hogy Orbán fasiszta pártállamot épít?

Szerencsére magyarok millióinak erről gyökeresen más a véleménye.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére