Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter megkapta a bukásértesítőt

K. Gaál István

2021.12.21. 08:55

 

Közeledik a félév az iskolákban és ilyenkor szokás kiküldeni azokat a nem túl örömteli üzeneteket, amelyek arról tájékoztatják a szülőket, hogy a gyermekük bukásra áll valamelyik tantárgyból.

Így járt most Márki-Zay Péter is, ám ő nem valamelyik gyermeke kapcsán kapott ilyen jelzést, hanem saját magát illetően. Az elszabadult politikai hajóágyú értesítést kapott arról, hogy bukásra áll, hiszen a népszerűsége (mije???) csökken és immár inkább elutasítottságról beszélhetünk vele kapcsolatban. Nem csoda, hogy a magyarok nagyobbik részének tele lett vele a hócipője, hiszen válogatott sértéseket vágott már a fejünkhöz a baloldal új csodafegyvere. Voltunk mi már trágyával etetett gombák, ostobák és még sorolhatnánk azokat a jelzőket, amelyekért egy népszerűbb vidéki kocsmában simán járt egy maflás.

Vannak olyan források is, amelyek már arról értekeznek, hogy csere lesz a kapitányi poszton és Márki-Zay helyett inkább egy másik jelöltet állítanak. Érdekes gondolat és azt mutatja, hogy kitört a káosz a fejekben. Erre lehet mondani, hogy messze még a választás – ez egyáltalán nem igaz –, de az biztos, hogy a baloldalon érdekes események következhetnek.

Ha Márki-Zay mégis marad az élen, akkor valóban a süllyedő hajó kapitánya marad. Kiindulva abból, amit eddig láthattunk tőle szinte biztos, hogy további válogatott jelzőkkel illetti majd a magyarokat, ami kiindulva az eddigiekből inkább kontraproduktív. Továbbra is állítom vele kapcsolatban, hogy okos ember, ellenben eszelős és erre nem vevők a magyar választók.

Mi lesz, ha jön a csere? Ez sokkal érdekesebb kérdés. Tudjuk, hogy Márki-Zay már eleve egy B-terv, hiszen Karácsony Gergelyt kidumálta már az előválasztásból, így kipöckölte a rendszerből a főpolgármester mellett Gyurcsány Ferenc magyar hangját Dobrev Klárát is. Karácsony reaktiválására nyilván nincs esély, ellenben Gyurcsányné bármikor átveheti Márki-Zay helyét. Látható, hogy az egykori miniszterelnök hallgat, mint a kutyagumi a fűben, márpedig ez általában valami nagy durranás előjele.

Szóval a bukásértesítő már megérkezett a baloldalra, de egyelőre nem tudni, hogy lesz-e ebből valamiféle pótvizsga.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére