Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juszt diktátuma – A pártállam szelleme

Galsai Dániel

2021.12.23. 14:10

Van az életnek egy olyan szomorú és kiábrándítónak nevezhető szegmentuma, amit nevezhetünk Juszt Lászlónak is.

Ebben benne van minden, ami pitiáner, frusztrált, nemzeti érzéstől mentes, proli, egy korábban méltatlanul támogatott ballib celeb nyomoronc életérzése. Aki, amúgy az alvilág egyik fejedelmétől kapott milliós órát – nyilván szeretetből. Aki egy akkora birtokon él, ahol még saját tűzoltó autója is volt – nyilván a korábbi „Tévé ügyvédje” gázsijából…

Juszt kolléga az elmúlt években már teljesen elborult, szomorú és tanulságos látlelete ő, a korábban mindent uraló posztkommunista média elitnek, a semmi haszonélvezőinek. Most éppen ott tart, hogy vicsorgó dühvel egyenesen ultimátumot adott a háromszor kétharmaddal megválasztott magyar kormányfőnek.

Köztudott, hogy, hogy milliárdokat fizetünk ki az ukrán nyugdíjasoknak, akik akik soha sem járultak hozzá a magyar nyugdíjalaphoz. Ezt a bizonyos 1963. évi 16. törvényerejű rendeletet, már régen meg kellett volna szüntetni a 20. cikk második pontja alapján: 2) Az Egyezmény hatálybalépése napjától öt évig marad érvényben és érvénye mindannyiszor öt évvel meghosszabbodik, amíg azt a Szerződő Felek bármelyike a lejárat előtt legalább egy évvel nem mondja fel.”Mi a teendő? Ha most sem lép Orbán, akkor egyértelmű, hogy a szavazatvásárlásra tartja életben a rendeletet. A legközelebbi határidő, ameddig felmondható a szerződés 2021. december 20.” – írja és idézi az immáron már az ATV-ből is kiakolbólított szélsőséges.

Fontos alantasság ez, a nyomoronc pártállami média diktatúra sötét árnyképe. Ugyanis Juszt szakember, nem hülye, tehát tudatosan hazudik. Tudja pontosan, hogy a határon túliak szavazatai maximum két mandátumot érhetnek a magyar parlamentben, s azoknak is csak töredéke kárpátaljai. Akik amúgy elsöprő többségükben magyarok, jó eséllyel jobban őrzik a magyar identitást, mint a sértett, levitézlett Juszt. Tehát, politikailag és nemzetgazdaságilag is nonszensz. Lenne. De összességében mégis inkább a magyar baloldal sötét bélyege, ami jó három évtizede rájuk égett, s amit látnia kell mindenkinek, Erdélytől a Felvidékig, de Nyírségtől Zaláig is, a szórványban és a határon belüli falvakban. A vacakság ellenforradalma, a kirekesztés demagóg ócskasága, a kétségbeesett belpesti gőg. Juszt, a drága óra, a kisebbség kiválasztottságának hamis illúziója, ami talán már nem tér vissza. Ugye, nem?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére